TV vodič aktualnih naslova za lipanj

tv vodič lipanj

Ovo ljeto počinjemo s uzbudljivim naslovima na FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, National Geographic i 24Kitchen kanalu. Od odličnih obiteljskih komedija kao što su “Matilda”i “Sezona lova”, uzbudljivih serija “Djevojke na zadatku” ili “Vampirskih dnevnika” do Ricka Steina i njegovih kulinarskih avantura te dokumentarnih serija National Geographica, zabavan TV sadržaj u lipnju pokazatelj je da nas čeka još jedna nezaboravna ljetna sezona. Zato smo pripremili mali TV vodič aktualnih naslova za lipanj.

TV vodič za lipanj

24Kitchen – Rick Stein: Cornwall, od 26. lipnja, pon – pet u 14 sati
Ponovno smo s Rickom Steinom na putovanju koje će nam donijeti zanimljivosti o njegovom životu u Cornwallu te na mjestima gdje je proživio većinu svog života i koja su ga nadahnula. Rick će podijeliti s nama detalje o najboljim proizvođačima hrane u Cornwallu i inspirirati nas svojim jelima.

National Geographic – Pride iz zraka, od 18. lipnja, nedjeljom u 22 sata
Uz ekskluzivan pristup nekim od najvećih svjetskih manifestacija LGBTQ+ kulture, otkrivamo povijesni aktivizam, neustrašivu kreativnost i logističku domišljatost neophodne za izvedbu živopisnih festivala nade.

FOX Crime – Djevojke na zadatku, od 12. lipnja, pon – pet od 20 sati
Jane Rizzoli i Mauru Isles međusobno vežu ljubav prema poslu i snažno prijateljstvo. Iako veoma različitih karaktera, Rizzoli i Isles spaja želja za rješavanjem zločina. Rizzoli kao jedina žena radi u odjelu za ubojstva bostonske policije – ona je čvrsta i hrabra detektivka koja nikada ne bi iznevjerila svoj tim. U priču se upliće i čangrizav, ali drag detektiv Vince Korsak, bivši partner Rizzoli, povrijeđen jer je za svog novog partnera odabrala neiskusnog Barryja Frosta.

FOX – Mladi Rock, od 26. lipnja, ponedjeljkom u 22 sata
U živopisnoj seriji o životu Dwaynea Johnsona zaranjamo u neistražena poglavlja njegove mladosti koja su ga oblikovala u jednu od omiljenih svjetskih zvijezda. U seriji upoznajemo Dwaynea u različitim razdobljima njegovog života: Adrian Groulx glumi mladog Dwaynea u 1980-im; Bradley Constant je Dwayne tijekom njegovog neugodnog adolescentskog odrastanja; Uli Latukefu glumi Dwaynea uoči preobražaja u hrvačku legendu “The Rock”.

FOX Life – Vampirski dnevnici, od pon – sri u 21 sat
Priča o dva brata vampira zaljubljena u istu prekrasnu djevojku iz gradića gdje nadnaravna bića potajno žive među građanima. Pripremite se za epsku romansu, ali i napeto uzbuđenje uz pravu akciju.

tv vodič lipanj
Sezona lova

FOX Movies – Dječji mjesec, od 1. lipnja do 7. srpnja
„Sezona lova“, „Štrumpfovi“, „Velika pustolovina Stuarta Malo
g“, „Pirati! Banda nepoželjnih“, „Karate Kid“, „Hotel Transilvanija“ i još mnogo različitog zabavnog sadržaja čeka nas dolaskom toplih mjeseci. Prigodno obilježavamo početak praznika i ljetnih odmora, a omiljeni animirani likovi te obiteljski filmovi pobrinut će se da zabave ne nedostaje. Sezonu otvara film „Matilda“, priča o pametnoj i ljupkoj šestogodišnjoj djevojčici koja voli ići u školu i čitati knjige. Ali njezini su roditelji vrlo okrutni, kao i ravnateljica škole pa djevojčica u želji da zaštiti sebe i prijatelje razvije nevjerojatne sposobnosti. Avanture male Matilde pratimo 1. lipnja u 16 sati.