Otkrijte ljeto u svom najljepšem izdanju

kupaći kostimi

Jednobojni kupaći kostimi savršen su izbor za kombinaciju s drugim odjevnim predmetima

Yamamay, renomirani talijanski brend donjeg rublja i kupaćih kostima, predstavio je svoju najnoviju kampanju za ljetnu kolekciju 2024. godine koja je snimljena na prekrasnim plažama Meksika. Ova kampanja slavi žensku ljepotu i lagani, bezbrižni ljetni ugođaj, a kao pozadinu odabrali su šarmantno meksičko obalno okruženje. Tri prekrasne ambasadorice Yamamaya, Lorena Duran, Jessica Ann Strother i Lorena Rae, savršeno su utjelovile duh ove kolekcije, a fotograf Dove Shore kreirao je autentične fotografije i snimke koje odražavaju razigranu i šarenu estetiku kolekcije. Nova kolekcija kombinira moderni dizajn i inovativne materijale, nudeći savršen izbor za svakoga tko želi zračiti stilom i udobnošću tijekom ljetnih mjeseci.

Yamamay kolekcija za žene za ljeto 2024. uključuje jednodijelne kupaće kostime, bikinije i trikinije, ukrašene čipkama, perlicama, pletenjem, izrezima i asimetrijama. Ova kolekcija nudi brojne varijante koje se mogu prilagoditi svakom obliku tijela i prigodi. U kolekciji dominiraju fluorescentne boje, animal i cvjetni uzorci, bandana, prugasti, paisley i tropski uzorci. Također, tu su i mnogi jednostavni stilovi – jednobojni kupaći kostimi koji su savršen izbor za kombinaciju s drugim odjevnim predmetima. Mnogi kupaći kostimi dolaze u bojama poput ljubičaste, crvene, fluo zelene, trešnje, smaragdne, lavande, plave i fuksije, kao i bezvremenske crno-bijele kombinacije. Kolekciju upotpunjuju kombinezoni, haljine, topovi i hlače od laganih, šarenih materijala koji se savršeno usklađuju s kupaćim kostimima. Yamamay nastavlja svoju tradiciju proslavljanja ženstvenosti i stila, pružajući svakoj ženi mogućnost da zasja tijekom ljetnih mjeseci.

Uz neodoljivu ljetnu kolekciju, Yamamay je za sezonu proljeće/ljeto 2024. predstavio i novu capsule kolekciju inspiriranu najpoznatijim Disney likom Minniejem. Capsule kolekcija, licencirana od strane Disney®, sastoji se od niza usklađenih odjevnih predmeta za majke i kćeri, ali i za sve ljubitelje ovog poznatog lika. Prvi dio linije uključuje ženske i dječje pidžame te spavaćicu, a drugi dio sastoji se od tri kupaća kostima i dječje haljinu za plažu.

Yamamay najnovije kolekcije dostupne su na svim Yamamay prodajnim mjestima i na internet stranici yamamay.com. Bilo da ste na odmoru ili uživate u ljetnim radostima u svom gradu, Yamamay kolekcija za ljeto 2024. osigurava da svaki vaš dan bude ispunjen ženstvenošću i komforom. Za najnovije vijesti, inspiraciju i ekskluzivne ponude pratite Yamamay na društvenim mrežama i dopustite da ovo ljeto bude vaše najsjajnije dosada!