Poučne priče o prijateljstvu i kućnim ljubimcima

kućnim ljubimcima

Filmovi o kućnim ljubimcima često ističu vezu između ljudi i njihovih ljubimaca na poseban način. Obično ih karakteriziraju simpatični likovi i humoristične situacije koje su zabavne za gledanje. Donosimo vodič za STAR Movies travanj s filmovima koji sadrže poučne elemente o brizi za kućne ljubimce te važnosti prijateljstva.

Dr. Dolittle 3, nedjelja, 21. travnja u 16 sati

Ovaj film kreativan je spoj humora i akcije. U trećem nastavku, Maya Dolittle, kćer čuvenog doktora Johna koji može razgovarati s životinjama, otkriva da i sama posjeduje tu nevjerojatnu sposobnost. Maya se suočava s izazovima adolescencije dok pokušava pomagati farmi koju posjećuje njezina obitelj. Kroz razgovore sa životinjama, Maya uči važne lekcije o odgovornosti, prijateljstvu i prihvaćanju sebe.

Dr. Dolittle: Vau-vau za predsjednika!, četvrtak, 25. travnja u 18 sati

Nakon što John Dolittle dobije poziv predsjednika države da mu pomogne s psom, ali i u spašavanju šume, njegova kćer Maya preuzima i postaje savjetnik za kućne ljubimce novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Koristi svoje sposobnosti komuniciranja sa životinjama kako bi se sprijateljila s Daisy koja ima nezgodan karakter. Veliki problem otkriva na večeri s princem i princezom, kada sazna da su šuma i životinje na njihovom zemljištu u velikoj opasnosti.

STUART MALI 2, nedjelja, 28. travnja u 15.45

Stuart Mali nastavlja svoje životne avanture kao mali miš koji živi s ljudskom obitelji. Želi da mu roditelji više vjeruju te da se ne ponašaju previše zaštitnički zbog njegove veličine. Osjeća se usamljeno, a roditelji ga potiču da pronađe nove prijatelje. Stuart upoznaje Margalo i vrlo brzo se nađe u nevolji. Film donosi toplu priču o obitelji, prijateljstvu i hrabrosti, uz puno nezaboravnih trenutaka koji će razveseliti gledatelje svih uzrasta.

Lego film, subota, 20. travnja u 13.30

LEGO film prati Emmeta, savršeno prosječnu LEGO mini figuru koja se pridržava pravila, ali koja je pogrešno identificirana kao ključ za spašavanje LEGO svijeta. Sad je sudbina svijeta u njegovim sitnim žutim rukama. Ovaj se film dotiče važnih tema poput kreativnosti, samopouzdanja i prijateljstva, a jedinstvena animacija koja simulira Lego gradnju dodaje poseban šarm filmu koji je osvojio sve generacije.