Večer(a) smijeha i hrane u restoranu Tagliata

Komediju, poglavito onoj kojoj dodajemo i prefiks stand-up, najčešće povezujemo uz klubove u kojima se uz piće uživa u šalama i forama. Međutim, sada je na red je došao i jedan – restoranski ugođaj!

Restoran Tagliata na Čulinečkoj cesti u Zagrebačkoj Dubravi, odlučio je svoju, već bogatu ponudu obogatiti i večerima smijeha, a već vas i pozivaju na prvu takvu – u četvrtak 2. prosinca. Veteran domaće scene i naš međunarodno najpriznatiji stand-up komičar, Pedja Bajović, izaći će pred goste ovog restorana sa svojom Best Of predstavom NAJBOLJI’ sat i kusur, koja je kompilacija najboljih fora iz prvih 15 godine njegove karijere u nasmijavanju publike. “Ni meni nije jasno kako se za sve ove godine nije dogodilo da imamo nastupe u ovakvim zdanjima, gdje publika osim u smijehu i piću, može uživati i u – iću! U svakom slučaju – bolje ikad nego nikad!” – kaže Pedja

Originalnost ponude je nije samo u programu, već i u kombinaciji ponuđene hrane, koja za 100 kuna sadržava ekskluzivni “Crni Ramburger” (200 gr. odležanog ramsteka) ili za naše vegetarijance Vege Burger i naravno, ulaznicu na predstavu! Za grupe od četvero i više, osiguran je i – bonus desert!

Mjesto na ovo nasmijano druženje možete rezervirati na telefon 01 2455 386 ili putem mail-a info@restorantagliata.hr