Nova gastro destinacija s vrhunskim domaćim steakovima

the bull

Zagrebačka gastro ponuda vrhunskih mesnih specijaliteta bogatija je za novo mjesto. The Bull, koji se nalazi u samom srcu Zagreba na zelenoj oazi u Tkalčićevoj 39 od sada je mjesto u kojem možemo uživati u širokom spektru najfinijih mesnih delicija. Novo mjesto dom je vrhunskim domaćim steakovima i roštilju.

Sva mesa koja se poslužuju u The Bullu dolaze iz jednog od najpoznatijih hrvatskih OPG-a – Škokić, a čija su obiteljska poljoprivredna gospodarstva prepoznata diljem naše zemlje. Ova vjernost domaćim izvorima osigurava svježinu i visoku kvalitetu sirovina, čime se ističe autentičnost ponude.

The Bull se ponosi raznovrsnom paletom steakova, od suhomesnatih komada do sočnih i aromatičnih dry age steakova. Ljubitelji mesa tako će moći uživati u impozantnim komadima odležane junetine – tamno crvenim i smeđim steakovima, onima s kostima rebara (tomahawk), ramsteku, dry age i wet age steakovima. Na novoj The Bull menu karti mogu se pronaći i drugi grill specijaliteti domaćeg uzgoja koji će promijeniti gastro scenu. Od vrhunski poznatih ćevapa iz mesnice Škokić do gurmanskih pljeskavica, gurmanskih šiš ćevapa, uštipaka i punjenih vješalica. Tu su i nezaobilazni specijaliteti od piletine koja je također domaća, a uključuje punjeni pileći zabatak s buđolom i dimljenom goudom, pileći ražnjić u domaćem hamburger i brojna druga jela.

the bull
Pileci raznjici omotani u domacem hamburgeru
Umjetnost u pripremi

Svaka od mesnih delicija predstavlja pravu umjetnost u pripremi, pridonoseći jedinstvenom okusu i doživljaju za stolom. Majstori roštilja u The Bullu rade isključivo na grill rešetci, koja igra ključnu ulogu u postizanju savršenog okusa mesa. Dry age meso pažljivo odležava do 62 dana, čime se postiže posebna tekstura i intenzivan okus. Priprema svakog beefsteaka obavlja se s posebnom pažnjom i preciznošću, odražavajući umjetnost roštiljanja.

the bull
Juneci cevapi

The Bull promiče odgovoran pristup prehrani, gdje se umjerena konzumacija mesa do 500 grama tjedno smatra sastavnim dijelom uravnotežene prehrane. Uz visoku kvalitetu, ovo domaće meso pruža i značajne zdravstvene prednosti, obilujući željezom, vitaminom B12, cinkom i selenom. U ovoj gastronomskoj avanturi, meso postaje i saveznik u borbi protiv pretilosti, jer unosom niskog broja kalorija pruža osjećaj sitosti i tako pomaže u kontroli apetita.

The Bull je novo zagrebačko IT mjesto koje će oduševiti ljubitelje vrhunskog mesa. Okusite najbolje od domaćih mesnih delicija i doživite istinsku gozbu u novoj gastronomskoj oazi u srcu Zagreba.