IT torbe iz Alda stvorene za proljetne dane

torbe

Torbe u neutralnim nijansama poput bež nijanse počinju dominirati dolaskom proljeća u kolekcijama brojnih brendova

Proljeće nam je pred vratima, što ujedno znači i vrijeme za transformaciju vašega ormara. Novo godišnje doba i nova sezona sa sobom donose neke nove trendove kojima se možete inspirirati i kreirati savršene outfite. Ne smijete zaboraviti svakoj modnoj kombinaciji dodati odgovarajuće modne dodatke poput torbica, nakita i obuće. Tako nam i poznati brend ALDO donosi nove modele torbi koje će postati IT komadi ovoga proljeća, a u nastavku donosimo nekoliko modela koji će zavladati ulicama.

Metalik tekstura i živahne boje

torbe

Metalik torbe u raznim bojama došle su na velika vrata kada su u pitanju ovogodišnji trendovi. Blještavo, efektno i upečatljivo epiteti su koji krase ove torbe. Sudeći prema poznatim modnim trendsetericama, metalik torbe će biti nezaobilazan modni dodatak streetstyle izdanjima. Idealne su za večernje kombinacije, bilo kao statement komad u minimalističkom outfitu ili kao upgrade već odvažnoga outfita. Osim metalik teksture, žarke boje su hit ovoga proljeća. Poigrajte se bojama i teksturama te kreirajte autentičan look.

Klasični modeli za svaki dan

torbe

Jednostavno nikada ne možete imati previše torbi u svome ormaru, a glavni razlog je taj što savršeno upotpunjuju naše outfite. ALDO donosi nove modele torbi prepoznatljive klasične estetike i elegancije. Crna torba jedan je od modnih dodataka koje će imati vječno mjesto u našoj garderobi, a glavni razlog leži u njezinoj istovremenoj klasičnosti i modernosti. Veća ili manja, vraćamo joj se svake sezone u brojnim kombinacijama. Torbe u neutralnim nijansama poput bež nijanse počinju dominirati dolaskom proljeća u kolekcijama brojnih brendova. Aldo nam donosi varijantu sa zlatnim detaljima koja bi izvrsno podigla svaku kombinaciju, dnevnu i večernju.

torbe

Unesite proljeće u svoje outfite! Odaberite svoje favorite u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a cijelu ponudu možete pogledati i na službenom ALDO web shopu.