Modni noviteti s dozom sportske elegancije

sportske elegancije

Dočekajte ljeto s osvježavajućom dozom sportske elegancije uz Marc Cain! Brend koji slavi žene i njihovu jedinstvenost pripremio je veliki izbor modnih komada koji su savršeni za tople ljetne dane pred nama. Kreirajte savršene outfite i izrazite svoju osobnost kroz dvije ljetne teme iz Marc Cain kolekcije za proljeće-ljeto 2024. – Beach point i Summer pics!

Beach point

Tema Beach Point stvorena je za sunčane i bezbrižne ljetne dane. U fokusu su azurno plava boja, točkice i palme, što stvara savršenu harmoniju boja i uzoraka. S ovim komadima bit ćete u središtu pozornosti, bez obzira nosite li ih samostalno ili ih kombinirate s nešto jednostavnijim outfitima.

Slojeviti izgled – dvije haljine

Omiljeni odjevni predmeti ljeti zasigurno su prozračne i lepršave haljine! Zahvaljujući Marc Cain ponudi, ovog ljeta možete se poigrati i nositi haljinu na haljinu. Košulja-haljina s velikim printom palme i točkama može se nositi samostalno ili na usku haljinu bez rukava istog dizajna. Još jedna prednost ove haljine je to što je izrađena od mješavine pamuka i viskoze te je zato vrlo ugodna za nošenje, a znamo koliko su ljeti važni kvalitetni materijali.

Rastezljivi sako i hlače od elastičnog scuba materijala
sportske elegancije

S trendi uzorkom palme i točkicama, ovaj sako daje svjež, ljetni izgled, a njegov kroj će istaknuti vašu liniju. Možete ga nositi u kompletu s hlačama istog uzorka ili samostalno u jednobojnim kombinacijama. Hlače od elastičnog scuba materijala iznimno su udobne za nošenje jer imaju praktičan slip-on dizajn i prugasti pojas s natpisom Marc Cain Sports.

Održivost u fokusu
sportske elegancije

Još jedan ljetni favorit su lagane bluze koje se mogu nositi u svim prigodama – od casual izdanja, poslovnih sastanaka pa do svečanijih prigoda. Za razigrane outfite birajte bluzu s uzorkom palme i plavih točkica, a kratki volan rukavi odličan su dodatak. Izrađena je od udobne mješavine pamuka i viskoze, a iznimno je prozračna zahvaljujući mrežastom umetku na ramenu. Marc Cain se ističe i svojom ulogom u održivoj modi kroz oznaku Rethink Together. Tako je i ove sezone ususret Danu Zemlje predstavio bluzu bez rukava s printom palme koja je izrađena od čistog pamuka.

Summer pics

Možemo se složiti da ljetne slike bilježe sretne i bezbrižne trenutke – sunce, more, tirkiznu boju i ljetne motive. Upravo je njih Marc Cain iskoristio na komadima koje jedva čekamo nositi ove sezone. Od prozračnih haljina do ženstvenih bluza izrađenih od pamuka ili mješavine lana.

Oznaka održivosti Rethink Together prisutna je i na prozračnim haljinama s ljetnim motivima. Košulja haljina idealna je za kombiniranje s bijelim kombinacijama jer će istaknuti i najjednostavniji outfit, a možete je nositi i samostalno. S druge strane, Marc Cain predstavlja ljetnu haljinu bez rukava šarenog printa i s prorezom koji je ukrašen prugama. Odlična je za svakodnevne kombinacije i šetnje gradom, a možete ju nositi na udobne tenisice ili elegantne sandale.

Laneni sako i lanena kratka suknja
sportske elegancije

Za casual, ali elegantan izgled, odaberite laneni sako i kratku suknju u istoj boji. Ovaj materijal je idealan za vruće dane, pružajući vam udobnost i stil u isto vrijeme. Oba komada su savršena za ležerniji, casual outfit u kojem možete provesti cijeli dan, a suknju dodatno ističe elastični pojas ukrašen Marc Cain Sports vrpcom.

Uz Marc Cain, ljetni stil donosi sportsku eleganciju u vašu garderobu, omogućujući vam da istaknete svoju autentičnost ​​svakim komadom. Za nezaboravne ljetne trenutke odaberite svoje favorite i posjetite Marc Cain store Zagreb, Vlaška 26!