Replay ulazi u svijet tenisa

Vrhunski talijanski brend Replay postao je glavni sponzor prestižnog teniskog turnira Rolex Monte-Carlo Mastersa. Riječ je o turniru koji pripada kategoriji ATP Tour Masters 1000 te se održava svakog travnja u francuskoj općini koja graniči s Kneževinom Monako.

Osim što osvaja na modnoj sceni svojim kvalitetnim i autentičnim odjevnim predmetima, Replay često naglašava svoju strategiju sportskog sponzorstva. Do sada je surađivao s nogometnim klubovima Ajax, Atalanta i PSG, rugby timom All Blacks te je bio službeni partner Formule 1. Također, imao je fantastične modno-sportske suradnje sa slavnim sportašima kao što su Usain Bolt, Neymar Jr. i Beauden Barrett koji su ujedno i ambasadori brenda.

Već je poznato da sport i dobar stil idu ruku pod ruku, a to potvrđuje suradnja Replaya s ovim iznimno popularnim sportom. Ove godine na teniskom turniru Replay je ugostio nogometaše Neymara Jr., Marca Verrattija i poznatog DJ-a i producenta Martina Garrixa. Turnir su posjetili i poznati modeli Stella Maxwell, Izabel Goulart, Jessica Aidi, Melissa Sata i Sara Pagliaroli, a svi uzvanici su nosili trendi i urbane Replay komade.