Zlatne polusandale hit su ovog proljeća

Polusandale su trend čiji puni sjaj dolazi do izražaja u kasno proljeće, a mogu se nositi sve dok to vrijeme dopušta, najčešće do jeseni. Polusandale postaju sve popularnije čemu vjerojatno pridonosi to što predstavljaju idealnu kombinaciju ležernog i elegantnog stila cipela.

Polusandale su su idelana vrsta obuće za toplije proljetne dane – pristajat će uz skoro svaku odjevnu kombinaciju – za posao, za razne evente i događanja, za odlazak na druženje s prijateljima ili za večeru s voljenom osobom.
Posljednjih godina kolekcija polusandala zadovoljit će sve ukuse – dostupne su u svim mogućim bojama, s raznim uzorcima i detaljima, kao što su kristali, kamenčići ili neki metalni ukrasi. Zlatne polusandale, koje će dodatno izdužiti nogu i naglasiti preplanulu put, ove su sezone pravi modni hit!

Lijepa i praktična obuća
Vjerovali ili ne, polusandale su također i izvrsna zamjena za tenisice. Vrlo su praktične, pa nije na odmet imati barem jedan par zlatnih polusandala u prtljažniku automobila, ako se slučajno dogodi situacija da se morate brzinski urediti za primjerice neki poslovni sastanak. Bit će dovoljno staviti samo još malo crvenog ruža na usne i vaš stajling će biti potpun!

Neke od hit modela zlatnih polusandala iz upravo pristiglih novih kolekcija potražite na webshopu Mass-a.