Prezzident predstavlja pjesmu “Ti si ta”!

Nakon dulje stanke, bend ‘Prezzident’ izlazi s novim singlom. Bend kojemu nije navika ulaziti u standardne glazbene okvire i ovaj put iznenađuje svojom osebujnošću i pravom rock energijom u pjesmi ”Ti si ta”.

”Ti si ta” će se naći i na nadolazećem albumu koji bi trebao izaći na jesen 2021. Pjesma je nastala u Glazbenoj kući na jednom od brojnih sessiona koje je bend konzumirao. Upravo tako napisana djela imaju posebnu težinu, jer su nastale uživo, spajanjem više različitih osobnosti i ideja.

Tekst pjesme potpisuje Ivan Soldo, a glazbu potpisuju svi članovi benda (Luka Maričić, Petar Lisjak, Luka Banić, Vedran Dakić i Ivan Soldo). Postava benda bitno je izmjenjena od posljednjeg singla ‘Kut’ koji je izašao 2015. Materijalu se posvetilo puno vremena isključivo zbog zadovoljavanja glazbenih apetita koji u ovom slučaju nisu bili mali. ”Ti si ta” je pjesma koju je miksao Emil Bišćan, a mastering je napravio Leo Anđelković.

Kadrove videospota, režiju i montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo u kojem ostavlja svoj jedinstveni autorski pečat. Spot je premijerno predstavljen 27.04. u emisiji PopRock na hrvatskoj nacionalnoj televiziji.