Top 5 filmova za cijelu obitelj

obitelj

Mjesec svibanj donosi nam čarobne trenutke i nezaboravne avanture za cijelu obitelj. Od smijeha do uzbuđenja, ovo su filmovi koji će ispuniti proljetne večeri smijehom i čarolijom.

Film koji nije samo za ‘starce’

Pripremite se za dvostruku dozu smijeha s filmovima „Starci“ i „Starci 2“. Ovi filmski dragulji pružaju nam uvid u živote skupine prijatelja koji se ponovno susreću nakon mnogo godina. U prvom filmu, ekipa prijatelja (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider) okuplja se nakon mnogo godina i provode nezaboravno ljetovanje koje će ih povezati na potpuno nove načine. U nastavku koji prati naši junaci suočavaju se s novim izazovima kao što su roditeljstvo, karijera i prijateljstvo, donoseći nam još više smijeha i nezaboravnih trenutaka.

Filmove gledamo na STAR Movies kanalu – „Starci“ u petak, 17. svibnja u 10:25, a „Starci 2“ u ponedjeljak, 20. svibnja u 11:25.

Sprijateljite se s ‘Čudovištima iz susjedstva’

Zaronite u svijet mašte i uzbuđenja s filmovima „Čudovišta iz susjedstva“ i „Čudovišta iz susjedstva 2“. Ovi filmovi temelje se na kultnoj seriji knjiga R. L. Stinea i donose uzbudljive avanture, misterije i čarobne trenutke. Odlična radnja naglašava važnost suosjećanja, razumijevanja i prihvaćanja drugih, čak i kada su drugačiji od nas. Donosi smijeh, uzbuđenje i tople poruke koje će dotaknuti srca publike svih uzrasta.
Ove filmove pratimo na STAR Movies kanalu u četvrtak, 30. svibnja i petka, 31. svibnja u 16 sati.

‘Pet legendi’ za bolji dan

Uđite u čarobni svijet mašte s filmom „Pet legendi“, koji nas vodi na čarobno putovanje kroz svjetove legendarnih likova. U ovoj priči, likovi iz mašte moraju se udružiti kako bi zaustavili zlog duha poznatog kao Mrakula koji želi baciti svijet u vječnu tamu. Sve ovisi o hrabrosti i snazi ovih pet legendi da spase svijet od zla. Film donosi uzbudljivu avanturu punu akcije, čarolije i nevjerojatnih animacija koje će oduševiti djecu, ali i odrasle, a gledamo ga u nedjelju 19. svibnja u 14:55 na STAR Movies kanalu.

Ne propustite priliku da se okupite s obitelji i uživate u ovim zabavnim filmovima kroz različite svjetove i emocije.