Tebi sve dugujem

tebi sve dugujem

Izvođač jednih od najvećih ljubavnih hitova kao što su „Kad žena zavoli“, „Umirem 100x dnevno“ i „Budi uz mene“, Tony Cetinski, novom proljetnom pjesmom i spotom „Tebi sve dugujem“, koja je došla iz srca, u režiji Darija Lepoglaveca i u suradnji s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, kao suradnicima u glazbi, stihovima i aranžmanima, raznježio je srca svojih obožavatelja. “Osjećam se nevjerojatno uzbuđeno što mogu s vama podijeliti svoju najnoviju pjesmu koja je proizašla iz srca. Nadam se da će vas dirnuti baš onako kako je mene dirnula dok smo je stvarali.“ – istaknuo je Tony. Pjesma je objavljena na njegovom službenom YouTube kanalu, a u jednom danu poslušana je oko 20 tisuća puta, također može se poslušati i na ostalim glazbenim platformama kao što je Spotify, Deezer i Apple Music.

„Pjesmu još nisam ni čula, ali prvo dajem komentar, jer Tony ne može ništa otpjevati loše – što stariji to bolji, kao vino, bravo Tony!“, „Bravo Tony, divan je osjećaj kada u životu imaš tu posebnu osobu kojoj sve duguješ“ i „Još su rijetki koji uvijek oduševe, ti si jedan od rijetkih.“ „Jedini zbog kojeg ne gubim nadu da je sva dobra muzika otišla u nepovrat! Takvim glasom i postojanošću Tony zaslužuje respect za sva vremena. Bravo i hvala.“, „Svaka pjesma je i više nego odlična, a ova je remek djelo. Bravo Tony!“ samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara ostavljenih ispod novog singla, a na svom Instagram profilu, Tony je podsjetio na rođendanski koncert kojeg će održati u Zagrebačkoj Areni 31. svibnja, a taj dan će i napuniti 55 godina te proslaviti karijeru dugu čak 34 godine.

Jedan, jedini i neponovljivi Tony, jedva čekamo Arenu“ – vjerni obožavatelji već su u iščekivanju, dok su ulaznice pred rasprodajom čak 60-ak dana prije koncerta. „Glazba je najljepša kada je dijelimo zajedno, zato vas pozivam na svoj rođendanski koncert u Areni Zagreb. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi dajete.“ Zaključio je Tony, a svoje ulaznice još kratko možete pronaći na stranicama Eventima.

Foto: Mateja Smolčić Senčar