Želite li na odmor s kućnim ljubimcem? Ovo je hotel za vas!

ljubimac

Godišnji odmori su u tijeku. Jeste li vi i vaš četveronožni krzneni prijatelj spremni ? Ako je odgovor da znajte i ovo. Nedaleko Zagreba postoji jedinstveno mjesto gdje se vi i vaš kućni ljubimac možete uživati u kraljevskom tretmanu! Bez obzira odaberete li produženi vikend bijeg ili tjedni odmor.

Hotel Zagreb Rogaška Slatina, od Zagreba udaljen 85 kilometara jedini je hotel na ovom mjestu prijateljski nastrojen prema kućnim ljubimcima. Na ovom je mjestu jasno da su ljubimci dio obitelji, pa kad obitelj kreće na odmor, onda idu svi članovi zajedno. Dakle, spremite sve potrebno za godišnji odmor, krenite na put i automobil parkirajte na ulazu u spomenuti hotel. Tu ćete moći uživati u programu “Opustimo se zajedno, moj krzneni prijatelju” / “Relax with your furry friend”

Piće dobrodošlice za sve

Na ulazu će svatko dobiti piće dobrodošlice. Vi čašu pjenušca, vaš krzneni ljubimac osvježavajuću vodu koja se nalazi na ulazu i izlazu iz hotela. Punktovi sa svježom vodom su posebno označeni tako da se psi lako mogu okrijepiti tijekom boravka. Kad spustite kofere na ovom mjestu ćete uočiti posebno označene ali i brendirane kutke hotela. To su zone udobnosti u kojima možete uživati u zajedničkom druženju i puno benefita za kraljevski tretman.

Sobe u hotelu Zagreb su prostrane, udobne i izuzetno funkcionalne, upotpunjene sadržajima za kućne ljubimce poput posebno kreiranih prostirki,anatomski održivog i PETA certificiranog ležaja uz kojeg se nalazi održiva posuda za vodu i hranu te za svakog ljubimca. Svakog ljubimca čeka i igračaka koja je ujedno i suvenir za ponijeti kući, a prije spavanja na jastuku će vas dočekati čokoladica, a vašeg krznenog prijatelja ručno rađena slastica. Usluga je dostupna svim kućnim ljubimcima posebno psima bez obzira na veličinu, težinu ili rasu.

Osluškivanje potreba suvremenog čovjeka

Ova inovativna ponuda Hotela Zagreb zapravo je posljedica predanog osluškivanja potreba suvremenog čovjeka da se na putovanju, ali i u trenucima opuštanja osjeća kao kod kuće. Sagrađen je u vrijeme procvata lječilišta Rogaška Slatina i od tada, pa sve do danas svojom ponudom privlači brojne posjetitelje. Dio je grupacije hotela Rogaške Slatine Grand Hotela Sava superior s kojim je povezana hodnikom koji vodi do pivnice ljekovite mineralne vode i a-la carte restoranom Kaiser, u kojem svaka posjeta počinje jedinstvenom gurmanskom pričom. Restoran se nalazi nedaleko paviljona Tempel (raspitajte se o posebno kreiranim brunchevima na ovo mjestu), s pogledom na prekrasan zeleni park. Ono što je dodatna posebnost je da su vrata restorana Kaiser otvorena i za vašeg ljubimca.

Dok birate delicije spremljene od namirnica lokalnog uzgoja, svakako pogledajte i menu namijenjen upravo za njih. Poslužiti će ga paralelno s onim što ste i sami naručili uz posebno kreiran desert ručne izrade.

Nakon uživanja u delicijama koje su poslužene na poseban način vrijeme je za šetnju. Iz ovog hotelskog kompleksa na raspolaganju su odlično označene rute za šetnju u paru. U slučaju potrebe osigurana je veterinarsku skrb, njega ili posebni proizvodi. Za živahne psiće željne igre s drugim četveronožnim prijateljima vijest- uskoro će se otvorit i zabavni park u zelenoj oazi nedaleko hotela Zagreb.

Više informacija na info@rogaska.si ili www.rogaska.si

Foto:promo