Okrugli slatki zalogaji i zdrava Matcha latte

Matcha latte

Ako volite mjesta koja pomiču vlastite granice i često proširuju svoju ponudu to-go napitaka i ukusnih zalogaja svakako će vas obradovati vijest o još jednoj Ziggy’s coffee shop lokaciji u Zagrebu! U Račkoga 10 odsad ćete moći kupiti svoju omiljenu kavu i neki slatki ili slani zalogaj i nastaviti u svoj dan sretniji i poletniji. Nedavno su u Ziggy’s-u svoju već vrlo bogatu ponudu slastica i slanih zalogaja te vrhunskih hladnih i toplih napitaka dodali i dva nova proizvoda – Ziggy’s rolls i Matcha Latte.

Okrugli kroasani

Novi okrugli kroasani Ziggy’s rolls djelomično su umočeni u tri različite kreme, a izgledaju izuzetno atraktivno i neodoljivo. Možete odabrati između krema od bijele čokolade i kokosa, čokolade i lješnjaka te Ruby i maline. Ove profesionalno izrađene kreme su veganske, ne sadrže gluten, umjetna bojila i soju, a okus im je raskošan i nježan. Svakako treba naglasiti da ove vrhunske kreme Callebaut stižu ravno iz Belgije – zemlje čokolade. A ako vam ni to nije dovoljno, u Ziggy’s-u će vam na zahtjev kroasan napuniti Nutellom, za onaj ekstra čoko kick koji nam ponekad svima treba.

Ako slučajno niste ljubitelj kroasana – ne zaboravite da se u Ziggy’s-u osim ovim novim neodoljivim rollsima od lisnatog tijesta možete zasladiti i planetarno popularnom portugalskom slasticom Pastel de Nata koja je upravo zbog Ziggy’s-a postala izuzetno tražena i voljena i u Zagrebu, ali i brojnim drugim slatkim i slanim poslasticama koje će vas zasigurno zasititi i razveseliti.

Matcha Latte

Kada sljedeći put navratite u ovaj odličan coffee shop, a poželite popiti nešto umjesto kave sjetite se Matcha Latte, napitka zanimljive zelene boje i karakterističnog, pomalo zemljanog okusa koji će vas razbuditi, a u isto vrijeme i opustiti – savršena je to i sve popularnija i zdravija alternativa kavi.

U Ziggy’s možete naručiti Matchu Latte sa zobenim ili kravljim mlijekom te kao topli ili hladni napitak ili ledeno hladnu Iced Strawberry Matchu privlačnog okusa i zeleno-ružičaste boje koja se nametnula kao pravi proljetni hit. U Ziggy’s-u matcha prah nabavljaju isključivo od mladog domaćeg branda SAMO Matcha koji nudi organsku Otsuka ceremonijalnu matchu iz japanske regije Shizuoka.

Matcha latte

A čak i ako ne volite novitete i želite popiti samo jednu dobru, aromatičnu, nezaboravnu kavu po svom ukusu – imate velik razlog svratiti do Ziggy’s coffee shopa koji se u Zagrebu sada nalazi na četiri adrese, već spomenutoj novoj lokaciji u Račkoga 10, u Ilici 41, u Heinzelovoj 2a i u poslovnoj zgradi Hoto Tower te u obliku mobilnog Ziggy’s coffee shopa na raznim eventima. Za još više informacija zapratite Instagram profil.