Otvoren najveći i najsuvremeniji centar za tajlandsku masažu

tajlandsku masažu

U strogom centru Zagreba, na Trgu Petra Preradovića otvorio se najsuvremeniji i najveći centar za tajlandsku masažu, Thai Centar Mali. Nakon uspješnih 7 godina poslovanja na području Rijeke, vlasnici koji vjeruju u transformativnu moć tradicionalnih tajlandskih wellness tehnika odlučili su filozofiju kojom se vode, napokon učiniti dostupnom i Zagrepčanima i Zagrepčankama. Znanja o holističkom wellnessu koja se prenose kroz generacije, u službi su personaliziranih tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta. Tretmane izvode dugogodišnje terapeutkinje Thai Centra Mali, koji danas zapošljava čak 12 certificiranih terapeutkinja s Tajlanda.

Na projektu Thai Centra Mali vlasnici intenzivno rade od sredine 2023. godine. Potraga za idealnom lokacijom, i detaljno i vrlo promišljeno uređenje interijera rezultiralo je oazom mira koja svakom klijentu pruža potpunu privatnost, mjesto za opuštanje i isključivanje iz današnjeg užurbanog života.

{“key”:”fa1″}

U skladu s tim je osmišljen i interijer Thai Centra Mali, odabran namještaj, boje, pa i wellness ponuda. Naime, sav namještaj, ukrasi i detalji pomno su birani i kupljeni na Tajlandu, te dopremljeni u Hrvatsku. Posebno je zanimljivo da je velika većina namještaja ručni rad vrijednih tajlandskih obrtnika. U preko 340 m2, smjestilo se devet prostranih soba za masažu u kojima se nalaze tuševi te svaka od njih ima svoju ventilaciju, klimatizaciju te mogućnost prilagođavanja glazbe i svjetla prema željama klijenta. Jednako tako, svi kozmetički proizvodi koji se koriste prirodnog su porijekla i dopremljeni s Tajlanda. Time je cijela priča zaokružena, a klijentima omogućen doživljaj Tajlanda u samom srcu Zagreba.

{“key”:”fa1″}

Dobrobiti tajlandske masaže nebrojene su; pospješuje cirkulaciju, pomaže opustiti mišiće i ublažiti bol, povećava fleksibilnost i raspon pokreta, ublažava glavobolju, smiruje tijelo i um i čitavo tijelo dovodi u balans. U ponudi Thai Centra Mali možete pronaći sve vrste tajlandskih masaža, pa čak i onu za parove.

Mali na tajlandskom jeziku označava cvijet Jasmina. Njega u tajlandskoj kulturi povezuju s mamom (majčin dan se označava s cvijetom jasmina) i vjeruje se da donosi pozitivnu energiju. Upravo to vas očekuje u najvećem centru za tajlandsku masažu u Hrvatskoj, Thai Centra Mali.

{“key”:”fa1″}

Povodom otvorenja, od 01. travnja do 01. svibnja, Thai Centar Mali na sve masaže daruje 20 % popusta.

Detaljne informacije o uslugama Thai Centra Mali možete pronaći ovdje.