Doživite nezaboravno glazbeno putovanje

SYNCROPARTY

SYNCROPARTY IV, spektakularni bubnjarski festival ove nedjelje stiže u Ivanić-Grad pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Ivanić-Grada. U Hotelu Sport okupit će se najistaknutiji bubnjari iz cijele regije, a Festival će svim ljubiteljima ritma i bubnjeva pružiti nezaboravno glazbeno iskustvo.

SYNCROPARTY IV neće biti samo koncert; bit će to prava poslastica za sve zaljubljenike u bubnjeve i glazbu općenito. Posjetitelji će imati priliku prisustvovati raznim radionicama i nastupima profesionalnih bubnjara, koji su svirali uz najveće zvijezde naših prostora. Također, moći će uživati u bogatom izboru bubnjeva i opreme. Biti će predstavljenih kroz vintage i moderne perspektive, uz prisustvo mnogobrojnih regionalnih proizvođača.

Festival će započeti u 11 sati zajedničkim druženjem i otvaranjem buvljaka. Ne propustite priliku da doživite vrhunski performans vrhunskih bubnjara. Istražite raznolikost bubnjarskih setova poznatih brandova te ekskluzivnih custom bubnjeva iz regije. Sva oprema bit će dostupna za isprobavanje, kako biste osjetili pravu energiju i moć bubnjeva.

U restoranu Garfield održat će se dvije radionice. U 13 sati Milan Jejina Yeqi će održati radionicu o povredama i problemima, a u 16 sati Suliman Suki Sulimanović radionicu orijentalnih ritmova. Nastupi počinju na glavnoj bini u 14 sati.

Ove godine, SYNCROPARTY IV će ugostiti neke od najpoznatijih bubnjara svijeta. Uz podršku Music Centra i Gewa Music, posebni gosti su svjetski priznati bubnjar Gergo Borlai, te Kerim Lechner, endorser Meinl činela iz Austrije. Njihovi nastupi obećavaju spektakl i inspiraciju za sve prisutne.

SYNCROPARTY IV nudi zabavu i zanimljiv sadržaj za sve uzraste. Stoga se očekuje dolazak velikog broja posjetitelja ne samo iz Hrvatske već i iz susjednih zemalja Italije, Mađarske, Njemačke, Slovenije, Bosne i Srbije.

Doživite nezaboravno glazbeno putovanje – dođite na SYNCROPARTY IV!