Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom

Mime's

Od samog otvorenja pa do danas, Mime’s trattoria i pizzeria popularna je gastro destinacija svih ljubitelja talijanskih delicija

Ukoliko se nikada niste mogli odlučiti volite li više doručak ili ručak kombinacija upravo ta dva obroka možda je idealna za vas, a hrvatska metropola postala je bogatija za još jedno popularno mjesto koje je također u svoj meni uvrstio popularne namirnice pretočene u jela idealna za uživanje u brunchu.

Od samog otvorenja pa do danas, Mime’s trattoria i pizzeria popularna je gastro destinacija svih ljubitelja talijanskih delicija. Širenjem poslovanja na nove lokacije, Mime’s trattoria i pizzeria odlučili su se i na širenje svoje gastro ponude. Jaja, avokado, losos, granola, voće i slične namirnice upravo su glavne za stvaranje novih delicija koje već danas možete probati. Brioche tost s pečenim špekom, poširanim jajem, hollandaise umakom i vlascem, bruscheta s kuhanom prešanom šunkom, kajganom, karameliziranim lukom i sjemenkama gorušice ili brioche tost s lososom samo su neka od jela u brunch ponudi. Za sve ljubitelje zdrave prehrane u ponudi se nalazi i granola sa svježim voćem i jogurtom koja osigurava idealnu dozu energije i ukusnih namirnica.

Mime's

U hrvatskom jeziku nazvan užina, ali puno poznatiji pod popularnijim nazivom prihvaćenim iz engleskog jezika, brunch, u posljednjih nekoliko godina postao je najpopularniji obrok većine Hrvata. Upravo poput samog imena, brunch je kombinacija jela koja se mogu posluživati tijekom doručka i ručka, a najčešće vrijeme kada restorani poslužuju ova jela je između 10 i 14 sati. A srce Zagreba upravo je postalo bogatije za mjesto u koje će svi ljubitelji hrane sa zadovoljstvom doći i uživati u atraktivno uređenom ambijentu, kušajući delicije pretočene u zanimljivu brunch ponudu.

Foto: Bojan Zibar