Frizura Lane Del Rey zasjenila je sve na dodjeli nagrada Grammy

lana del rey

Stvaranja frizure za Lanu Del Rey bila je skladan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti

Početkom godine, Authentic Beauty Concept svojoj zajednici predstavio je novo lice u svom timu. Dinamična i utjecajna osoba u svijetu kose i mode, s preko dva desetljeća iskustva i rada u modnoj industriji, Anna Cofone, postala je globalna kreativna advokatkinja za Autentic Beauty Concept.

lana del rey
Lana Del Rey

Cijenjena u svom poslu i tražena među javnim osobama, Anna, među ostalima, već neko vrijeme surađuje i s američkom pjevačicom i kantautoricom Lanom Del Rey. Ove godine, na dodjeli nagrada Grammy, Lana je oduševila sve prisutne svojom pojavom. No ne samo zbog svog talenta i izvanrednog outfita, već zbog svoje frizure, kojoj su se brojni divili. Anna Cofone potrudila se oživjeti viziju starog Hollywooda, ali ga također začiniti s mrvicu modernih detalja. Za stvaranje ove frizure i zavidnog volumena koristila je Authentic Beauty Concept proizvode. Među njma i Airy Texture Spray i Nude Powder Spray, glavne proizvode koji su zaslužni za nevjerojatan volumen kose koji se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata.

Ovo nije bio prvi put da je Anna Cofone surađivala s Lanom Del Ray. Prije ovoga, surađivale su i na stvaranju cijelog looka za snimanje naslovnice Laninog novog albuma. Kako je ta frizura oduševila sve koji su album s iščekivanjem dočekali, nije iznenađujuće da su se dvije umjetnice odlučile na daljnju suradnju za događaj velikog značaja za obje.

Inspiracija

Inspiracija kojom se Anna Cofone vodila prilikom stvaranja frizure za Lanu Del Rey za dodjelu nagrada Grammy bila je skladan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti. Vodila se stilovima ikona starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot . U cilju joj je bilo stvoriti upravo tu bezvremensku ljepotu koju karakteriziraju nježni valovi ogromnog volumena te pramenovi oko lica koji dodatno naglašavaju oči. Upravo ovakve frizure dokaz su da se uz Authentic Beauty Concept proizvode u pravim rukama može postići apsolutno sve.