Hrvatsko craft pivo koje se pije kao vino

craft pivo

Adriatic Craft ALE with Rosemary, za koje su već neki specijalizirani novinari napisali da je „lako moguće najbolje pivo ovog ljeta“, upravo je dobilo atraktivnu pratiteljicu u NOVOM craft pivu Adriatic Craft RED IPA

Adriatic Craft Beer

Spoj prirode, mašte, umijeća, ljubavi i strasti, gastronomije i turizma …

Ovo originalno hrvatsko craft pivo možete kušati isključivo u ekskluzivnim kafićima i restoranima sa čijih terasa ćete uživati u lijepom pogledu, ili koji se nalaze u blizini prirodnih ljepota, povijesnih znamenitosti i hrvatskih atrakcija.

Upravo je to misija web aplikacije www.AdriaticCraftBeer.eu . Povezati hrvatske prirodne ljepote i atrakcije, ekskluzivne restorane i lokale sa domaćim hrvatskim craft pivom, koje se pije kao vino iz vinskih čaša, i želi zadovoljiti istančan ukus sve zahtjevnijih domaćih i stranih gostiju, koji su u stalnoj potrazi za nečim drugačijim. Uz pomoć web aplikacije www.AdriaticCraftBeer.eu možete rezervirati svoj stol u restoranu. Ona će vas preko google map dovesti do restorana i ispričat vam priču o atrakciji ili prirodnim ljepotama u blizini. Informirati će vas o događanjima, i naravno reći sve o Adriatic Craft pivama i omogućiti da ih nabavite preko web shop-a.

Adriatic Craft ALE with Rosemary je pale ale pivo sa ružmarinom

Ružmarin u latinskom prijevodu znači morska rosa. Ovo pivo donosi osvježenje povjetarca s mora u vrućem ljetnom danu i istinski okus i sjećanje na Jadransko more u zimskim danima. Adriatic Ale pruža osvježavajuće i skladne okuse citrusa, uz nježnu, aromatičnu gorčinu ružmarina.
Serviran na pravoj temperaturi od 8 do 10 stupnjeva celzijusa u visokoj vinskoj čaši, savršeno će se uklopiti uz lagani mediteranski obrok.
Ružmarin je i simbol vjernosti tako da smo sigurni da ćete ovom pivu biti uvijek vjerni.

Osnovni podaci : 0,33 L / ALC 5% / IBU 34 Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

Adriatic Craft RED IPA je crvena Ipa

Savršena za smiraj uzbudljivog dana ili romantični izlazak sa voljenom osobom. . Crveno je boja ljubavi, i ovo pivo upravo jeste ljubav na prvi pogled. Osjetite lagani dodir karamele uz osvježavajuće citrusne note zavodljive crvene boje.
Savršena je za završetak dana i početak nezaboravne noći.

Osnovni podaci 0,33 L / ALC 6% / IBU 49 . Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

U susret novoj turističkoj sezoni i zadovoljnim gostima uz Adriatic Craft ALE with Rosemary i Adriatic Craft RED IPA