Villa Melani: Oaza mira i ljepote u srcu Slavonije

villa melani

Villa Melani se nalazi na 25 km od Slavonskoga Broda, grada bogate povijesti i kulture. Odmor možete upotpuniti brojnim sadržajima koje Slavonija nudi

Ako tražite savršeno mjesto za odmor i opuštanje u prirodi, ne morate dalje tražiti. Villa Melani je ruralna kuća za odmor koja se nalazi na najvišoj točki ovog dijela Slavonije. Okružena je brežuljcima, vinogradima i šumama. S prozora i terase ove prekrasne kuće možete uživati u zadivljujućem pogledu na krajolik i predivne izlaske sunca.

Villa Melani je kategorizirana s maximalna 4 sunca i pruža komforan smještaj za 4 osobe, idealan za obitelji sa djecom. Kuća je uređena u rustikalnom stilu, s puno drvenih detalja i svijetlih i umirujućih tonova. U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja i blagovaona, a na prvom katu veliki dnevni boravak s grijanim jacuzzijem i finskom saunom. Na galeriji se nalazi big size krevet s memorije madracem za potpunu udobnost i ugodan san. Kuća je opremljena sa svim potrebama i blagodatima modernog gosta.

villa melani

No, prava atrakcija ove kuće je njezina okućnica, koja nudi veliki bazen, natkrivenom i ustakljenom sjenicom, roštilj i parking. Ovdje možete provesti nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima, bilo da se želite osvježiti u bazenu, sunčati se na ležaljkama, pripremiti ukusne specijalitete na roštilju ili jednostavno uživati u miru i tišini.

Villa Melani se nalazi na 25 km od Slavonskoga Broda, grada bogate povijesti i kulture. Odmor možete upotpuniti i brojnim sadržajima koje Slavonija nudi, kao što su posjeti vinarijama, etno-selima, dvorcima, parkovima prirode i drugim zanimljivostima. Villa Melani je savršena baza za istraživanje ljepota i bogatstva ove regije, koja je prava bajka na dlanu, regija za odmor duše i tijela.

villa melani

Ne propustite priliku da doživite nešto posebno i rezervirajte svoj boravak u Villi Melani već danas. Očekuje vas srdačna dobrodošlica i nezaboravno iskustvo.

Dobro došli u Villu Melani, oazu mira i ljepote u srcu Slavonije.