Marc Cain darovi koji će oduševiti vaše najdraže

Marc Cain poklon

Blagdansko vrijeme nam se približava te iznova kreće potraga za savršenim poklonom za vaše najdraže. Važno je dobro se pripremiti i na vrijeme napraviti listu poklona kako biste izbjegli stres i gužve u shoppingu. Ove godine počastite svoje drage osobe ili pak sebe darovima iz Marc Cain Store-a Zagreb u Vlaškoj 26, gdje je počela i rasprodaja za dio jesenske kolekcije 2023. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za savršen božićni poklon iz Marc Cain Store-a!

Dugi sako opuštene siluete

Vrlo udoban Marc Cain sako od mekanog rastezljivog materijala u svijetlo plavoj boji koja će osvježiti vaš radni dan, a čiji dugi kroj i dvostruko kopčanje ipak naglašavaju klasičan izgled.

Sjajne hlače ženstvenog kroja

Crne hlače visokog struka koja laska ženskoj figuri, izrađene od mekog i sjajnog materijala koji imitira kožu. Ove Marc Cain hlače su stvorene za raznolike prilike ovisno o kompletnom stylingu. Izvanredno stoje u kombinaciji s čizmama, štiklama ili pak tenisicama za nešto ležerniji look.

Pulover “Knitted in Germany”

Pulover u energičnoj žutoj boji za instantno dizanje raspoloženja. Zahvaljujući finoj pređi i labavom pletivu, izuzetno je mekan i lagan, a dizajn pletenica je vrlo moderan i jednostavan zbog čega će se uklopiti u svačiji stil. Marc Cain oznaka “Knitted in Germany” znači da je pulover izrađen korištenjem najnovijih tehnologija koje garantiraju kvalitetu.

Marc Cain poklon
Mini suknja “Rethink Together”

Ova atraktivna mini suknja je izrađena od sportskog prošivenog materijala, a prošiveni zvjezdani uzorak i sjajni lurex detalji razigrano privlače znatiželjne poglede. Suknja je izrađena od recikliranih materijala te zasluženo nosi Marc Cain oznaku održivosti “Rethink Together”.

Marc Cain poklon
Nježni svileni šal s cvjetnim uzorkom

Ovaj produljeni šal dimenzija 200 x 70 cm je izrađen od fine svile, izuzetno je mekan i lepršav s fino prošivenim rubovima. Razigrani cvjetni dizajn s lakoćom nadopunjuje raznovrsne odjevne kombinacije te će zasigurno istaknuti svaki outfit.

Marc Cain poklon
Ekskluzivna torba za kupovinu

Ova shopper torba dimenzija 40 x 15 x 34 cm savršena je za razne prilike i svakodnevne obaveze. Ima decentni ukrasni detalj u obliku lista i perforirani Marc Cain natpis. Također, tu je i unutarnji džep koji se može odvojeno koristiti kao mini torbica, što znači da torbu možete nositi od jutra do večeri.

Marc Cain poklon
Robusne čizme s ukrasnim kamenčićima

Izrađene od glatke kože, ove robusne čizme imaju ženstveni dodatak od ukrasnih kamenčića. S obzirom da su neutralne bež boje lako ih je uklopiti u ležerne i streetstyle modne izražaje. A vezanje i dodatni patentni zatvarač olakšavaju obuvanje i skidanje.

Marc Cain poklon

Odaberite svoje modne favorite, posjetite Marc Cain Store Zagreb u Vlaškoj 26 i na vrijeme se osigurajte odličan Marc Cain poklon za nadolazeće blagdane!