Dinamična modna jesen i zima u Marc Cain Store-u Zagreb

New Journey

Jeste li spremni za novo modno putovanje kroz vrijeme ili čak luksuznu vožnju Orient Expressom? Dobrodošli na novu Marc Cain kolekciju za sezonu jesen/zima 2023. ”A New Journey”/ “Novo putovanje”!

Marc Cain kolekcija za jesen i zimu 2023. već na prvi pogled izaziva valove dobrog raspoloženja. Čar je u raznovrsnosti. Marc Cain kolekcije su jednako svestrane kao i žene koje ih nose.

A New Journey”/ “Novo putovanje

Kolekciju za jesen i zimu 2023. “A New Journey” predstavljaju različiti stilovi, od pripijenih i sportskih silueta ili pak oversize izgleda do klasičnih poslovnih stilova. Kao i uvijek, Marc Cain nudi izvrsne printeve i detalje u izradi, kao i premium kvalitetu materijala, procese tkanja s najmodernijim strojevima i općenito proizvodnju s maksimalnom pažnjom usmjerenom na održivosti i društvenoj odgovornosti. U nastavku, predstavljamo neke od tema drugog dijela kolekcije za jesen i zimu 2023.

Luksuzno putovanje vlakom

Tema “Night Train” vodi vas na luksuzno putovanje legendarnim Orient Expressom. Raskošni i tajnoviti stilovi s trunkom ekstravagancije. Koreografija boja koja se prikladno kreće između moćne crvene, tople zelene u tonu mahovine i klasične crne. Uzorci također odražavaju mistični karakter koji mami znatiželjne poglede atraktivnim printevima životinjskog i biljnog carstva. Materijali kao što su baršun, svila i umjetno krzno također upotpunjuju ovo luksuzno i chic putovanje.

New Journey

Zvijezda je definitivno kratka baršunasta jakna u toploj zelenoj boji s cvjetnim i životinjskim uzorkom te kontrastnom podstavom u leopard uzorku. U kombinaciji sa širokim baršunastim hlačama u istom stilu te crvenim modnim naglascima snažno opovrgava tmurnu jesen i zimu.

New Journey

Svilene bluze s volanima u kombinaciji s romantičnim cvjetnim kaputom gdje ležerne traperice prizemljuju cijelu priču ili pak fun fur kaputi s kontrastnom podstavom, neki su od odjevnih komada koji će svaki dan učiniti zabavnim i novim.

New Journey
Elegancija 50-ih

Ako ste pomislili da je ljeto gotovo, a samim time i eksperimentiranje s polka točkama, varate se. Polka točke i elegancija 50-ih su jedan od trendova ove jeseni i zime. Bilo kao suptilan detalj ili all-over print, polka točke odišu posebnim šarmom. U ovom slučaju nepogrešiv spoj bijele pozadine s crnim točkama i ponekom gljivom. Da, dobro ste pročitali – Marc Cain je tu i tamo jednu polka točku zamijenio s gljivom koja kao da je nacrtana grafitnom olovkom.

New Journey

Suknja u stilu pedesetih s polka točkama u kombinaciji s mekanim crnim puloverom je također izvrstan odabir. Za malo odvažnije, tu su sako s točkastim dizajnom i pencil hlače u istom uzorku, kao all-over print izdanje. Sako prianja uz tijelo te je izrađen od fleksibilne tehničke tkanine s podstavom posvuda otisnutom s motivom gljiva. Svi Marc Cain-ovi sakoi su iznimno rastezljivi i udobni, a u to se morate uvjeriti sami u Vlaškoj 26.

Odjevne kombinacije u kojima se osjećate “kao doma”

Pletiva i pernate jakne s kojima pomislite da ste još uvijek ostali u svom toplom krevetu. Marc Cain Sports donosi ležeran i udoban izgled u energičnim bojama. Dinamična žuta u kontrastu s atraktivnim zmijskim uzorkom ili nježna roza s narančastim naglascima. Puloveri, kardigani i prsluci izrađeni od tople alpake, mohera i djevičanske vune s oznakom kvalitete “Knitted in Germany”; tople i duge jakne izrađene od recikliranih vlakana i paperja iz certificiranog uzgoja s Marc Cain oznakom održivosti “Rethink Together”; razni krojevi hlača i traperica iz “Marc Cain Pants” kolekcije – definitivno su razlog za početak vašeg novog modnog putovanja u Marc Cain Store Zagreb.