Četiri razloga zašto trebate posjetiti Zadar u vrijeme adventa

zadar vrijeme adventa

Od mnoštva adventskih atrakcija, gastro iznenađenja, blage klime do vrhunskog smještaja – Zadar je super odabir za nadolazeće blagdansko vrijeme. U nastavku pronađite razloge za posjetiti Zadar u vrijeme adventa.

Očaravajući adventski događaji

Adventski šarm Zadra već je itekako poznat – adventske kućice s ukusnim delicijama i blagdanskim pićima, zabavna klizališta, živahni live nastupi brojnih poznatih izvođača… Ovog adventa čeka vas bogati adventski program s renomiranim izvođačima poput Jole, Tonija Cetinskog, Matije Cveka, grupe Silente, Tomislava Bralića i Klape Intrade. Jedinstveni šarm Zadra leži i u opuštenom adventskom ugođaju. Upustite se u istraživanje i bez velikih gužvi otkrijte bogatstva zadarske kulturne ponude, istražite sva ona povijesna mjesta za koja možda niste imali energije tijekom vrelih ljetnih dana.

Regionalna gastronomija

Uputite se na gastronomsko putovanje koje će razveseliti i male i velike. Čak i najzahtjevnija nepca oduševe se bogatstvom okusa dalmatinske gastronomije. Posjetite adventska događanja i isprobajte tradicionalne dalmatinske slastice i specijalitete koji mame izgledom i mirisom. Istražite gastronomske oaze i uživajte u bogatim okusima koji slave dalmatinsko gastronomsko umijeće.

Blaga zima i benefiti boravka uz more

Zašto ove zime ne biste pobjegli od hladnoće i uživali u blagoj klimi? Dok boravite na obali možete bez problema uživati u aktivnostima na otvorenom. Zakoračite u zimsku čaroliju oslikanu toplom klimom, jedan drukčiji zimski bijeg. Morski zrak i pogled na morsko prostranstvo blagotvorna su osjetilna iskustva. Dani uz more donosi vam toliko potreban odmor, ali i vizualnu simfoniju slikovite ljepote.

Smještaj po mjeri

Falkensteiner vam svojim smještajnim opcijama omogućuje da zimski odmor u Zadru provedete onako kako zaslužujete – maženi i paženi. Prostrane sobe, bogat zabavni program i wellness oaze učinit će vaš boravak nezaboravnim. Kušajte lokalne specijalitete i opustite se u potpunosti. A za poseban adventski doživljaj, Maraska i Falkensteiner pozivaju vas da Zadar ‘okusite’ i kroz Maraska proizvode, koje kao gost hotela možete besplatno degustirati na adventu.

Imate li već ideju gdje za doček Nove godine?

Pobjegnite od izazova svakodnevice i dočekajte Novu godinu u Premium Camping Zadar s daškom fantazije u čudesnom svijetu ‘Alise u zemlji čudesa’. A kako bi i najmlađi uživali u dočeku, priprema se veselo slavlje uz live glazbu u podne! Pridružite se bajkovitom ambijentu i kušajte tradicionalne dalmatinske delicije, uključujući i poseban izbor jela inspiriran Alisom u zemlji čudesa.

U Club Funimation Borik Nova Godina bit će dočekana uz dašak tradicije. Započnite novogodišnju noć s raznovrsnim izborom koktela ili različitim vrstama gina nakon kojih slijedi bogata večera. Zaplešite uz tradicionalne zvukove i plesove folklornog ansambla koji će rasplamsati atmosferu. Kušajte najsočnije dalmatinske delicije poput domaćih kroštula i fritula. Za male goste pripremljen je i doček u Falky Landu, prepun zabave, smijeha, igara, balona, zanimljivih aktivnosti i pažljivo odabranih filmova.

Za pravu dozu luksuznog odmora odaberite očaravajući Hotel & Spa Iadera, koji gostima nudi vrhunski boravak uz jedinstveno adventsko iskustvo. Nova 2024. ovdje će biti dočekana sa stilom, uz dalmatinsku filozofiju života koja spaja opuštanje, bezbrižnost i ispunjenost. Hotel & Spa Iadera donosi uzbudljiv program u šarmantnom dalmatinskom ambijentu uz tradicionalne aperitive i sjajan zabavni program.