Pumpkin Spice Latte se vratio!

pumpkin spice latte

Najpopularniji okus kave koji smo cijelu godinu iščekivali, Pumpkin Spice Latte, napokon je dostupan i to u omiljenom Ziggy’s Coffeeu!

Najpopularnije piće jeseni koje je svoj uspjeh započelo u Americi, a vrlo brzo se proširilo na cijeli svijet, osvojlilo je i zagrebačke ljubitelje kave.

Otkako je ušao u jesensku ponudu popularnog Ziggy’s Coffee lanca prije nekoliko dana, ovo popularno piće postalo je jedan od najprodavanijih proizvoda u njihovoj ponudi. Oni koji za ovaj napitak znaju s društvenih mreža, filmova ili serija znaju za njegovu popularnost te su s veseljem dočekali da dođe i kod nas. Tko za njega nije čuo s prvim kušanjem je bio neosporivo osvojen.

Znate li što je zapravo „Pumpkin Spice“ okus? Pumpkin spice mješavina je začina koja se obično pravi od mljevenog cimeta, đumbira, muškatnog oraščića, klinčića i povremeno pimenta. Pumpkin spice zapravo nema okus bundeve. Međutim, koristi se za aromatiziranje pite od bundeve, koja se tradicionalno pravi u ovo doba godine u Americi.

Pročitajte: Najpopularnije piće za jesen – Pumpkin Spice Latte se vraća, donosimo najfiniji recept

Tako da vas naziv ne zavara – u Ziggy’s Coffee Pumpkin Spice Latteu nećete pronaći bundevu. Radi se o neodoljivom spoju svježe pripremljenog espressa, kremozno zapjenjenog mlijeka i mirisne mješavine začina. U Ziggy’s Coffeeu možete pronaći dvije verzije: toplu „Pumpkin Spice Latte“ i hladnu „Iced Pumpkin Spice Latte macchiato“.

pumpkin spice latte

Ovaj napitak imat će u ponudi do kraja 12. mjeseca. Pronaći ih možete na Ziggy’s Coffee lokacijama Ilica 41 (križanje Ilice i Frankopanske), Savska cesta 32 (Hoto toranj) te Heinzelova 2a (kod Kvatrića).

Izvor: Hellomagazin.hr