Otkrijte tajne zimskih koktela u čarobnom ambijentu Sherlock Bar-a

Sherlock Bar

Zagrebački Sherlock Bar, poznato odredište za ljubitelje intrigantnih okusa i misterioznog šarma, predstavlja svoju najnoviju kolekciju zimskih koktela. Interijer inspiriran Sherlockom Holmesom, svjetski poznatim detektivom, savršeno upotpunjuju i kokteli neodoljivih i tajanstvenih okusa.

ZIMSKI KOKTELI U SHERLOCK BAR-U

Ako ste pravi ljubitelji Pampero Aniversaria , Sherlock Bar za vas je pripremio dva nova zimska koktela – mješavina espressa, Monin likera od kokosa i Bayleisa vodi vas u čarobni zimski svijet koktela Creamy Wonder, dok će za one koji nepce vole zasladiti lješnjacima, Hazelnut Old Fashioned biti pun pogodak.

ZIMSKI BATTLE: GIN vs APEROL

Ovogodišnji hit duel nudi dva jedinstvena koktela, svaki sa svojim karakterističnim okusom i šarmom. Za ljubitelje klasičnog gina tu je Red Gimlet, koktel koji je savršeni spoj voćnog Monina i gorkog Tanqueray gina odvest će vas u novu misteriju okusa.

S druge strane, Winter Aperol donosi svjetliju stranu zime sa svojom sofisticiranom i osvježavajućom notom Aperola, pomiješanim sa Monin zimskim okusima. Oba koktela sadrže novu liniju Monin Paragon pepper collection koji će dodatno zapapriti vašu večer.

WINTER WONDERLAND

Kakva bi to zima bila, a da se ne osjeti miris cimeta ili naranče. Sherlock Bar pripremio je koktele s kojima nećete pogriješiti ako ste zimski tip. Na vrhu izbora koktela stoji Winter Margarita, profinjeni napitak s notama citrusa, obogaćen Grand Marnier likerom i Jose Cuervo Reposado tekilom. Osim alkohola tu se nalaze i Monin zimski okusi Winter spice i Lime kako bi nam dodatno zasladili okus.

Nakon što probate ovaj koktel, zimski ugođaj će vas odvesti i do drugog signature koktela pod nazivom Cinamon Kick. Opustite se uz okuse cimeta u kombinaciji s Campari voćnog likera koji koktelu daje zimsku crvenu boju.

Prepustite se još jednoj Sherlock zimskoj misteriji i isprobajte sve kombinacije okusa koktela dobro poznate lokacije na zagrebačkoj Trešnjevci.