Čarobne Alpe za najljepše skijaške avanture

alpe

Onaj zen osjećaj na planinskim vrhuncima, opuštajuća bjelina, terapeutsko zimsko sunce i puno zabave i adrenalina…Vjerujemo da i vi već maštate o zimskoj idili i jako priželjkujete snježnu bajku u planinama! Moćne i čarobne Alpe pružaju najbolje od zime, a koruška regija, na sunčanom jugu Austrije pravi je hot spot za sve ljubitelje snježnih radosti. Ondje je i najveće i najmodernije skijalište s 30 modernih žičara i 40 različitih staza dugih 110 kilometara, najdužom osvijetljenom skijaškom stazom u Alpama te Snowparkom Watschiger Alm!

Naravno, za vrhunsko iskustvo boravka u top smještaju na snježnim padinama tu su Falkensteiner Hotels & Residences! Vožnja kočijom po snijegu, zimska romantika, obiteljske avanture ili adrenalinski izazovi na planinama – mogućnosti su uistinu neograničene! Za one koji traže zimski odmor bez premca pripremili smo vodič kroz najbolje Falkensteiner hotele u Austriji.

Omiljeni skijaški hotel u novom ruhu

Nakon kompletnog make overa Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia gostima sada nudi vrhunsko iskustvo odmora s 4 superior zvjezdice. Odlična pozicija za baš sve ljubitelje skijanje – od parova, sportaša do obitelji. Izravno na dolinskoj postaji Millenium-Expressa mami na uzbudljive avanture uz impresivnu kulisu alpske panorame. Hotel uistinu oduševljava – elegantan interijerom i iznimno udoban s mnoštvom toplih drvenih detalja i velikim prostranim sobama za obitelji, odličnim wellnessom s grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima, jogom i meditacijom i pomno osmišljenim tretmanima. Kao dodatan benefit tu je i fenomenalna gastronomija koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Planinski doživljaji za pamćenje

Što kažete za noćno skijanje, vožnju saonicama koje vuku konji ili uživanje u kinu pod zvjezdanim nebom? Između Hohe Tauerna i planina Nockberge nalazi se Falkensteiner Club Funimation Katschberg i gostima nudi šarolik program pun aktivnosti i zabave u ‘all-inclusive’ varijanti.

Hotel se nalazi usred prvoklasnog ski i planinarskog područja, sa 16 žičara i 70 uređenih kilometara skijaških staza. Okružen prekrasnim alpskim krajolicima skijašima donosi brze zavoje, prekrasne spustove i jedinstvenu atmosferu s daškom rustikalnog.

Za djecu tu je dobro poznata omiljena Falky animacija te Falky Acqua World s velikim toboganom.

Skijaški dragulj

Na sunčanih 1.600 metara visine Falkensteiner Hotel Cristallo stvoren je za obiteljske trenutke i uzbudljiv svijet doživljaja koje će mališani obožavati. Falky’s Children SPA s bazenom, dječjom saunom, parnom kupelji i posebno osmišljenim tretmanima razveselit će malene goste.

Za one željne akcije na odabir su i noćna skijanja, sanjkanje, klizanje te puno drugih aktivnosti. A sam hotel ima vlastitu školu skijanja te najam opreme.

Mame i tate će uživati u opuštajućoj Acquapura SPA zoni, vodenom svijetu na 2.000 m² i najboljim specijalitetima alpsko-mediteranske gastronomije.

Sunčane Alpe mjesto su za sve tipove skijaša

Direktno na stazama, na nadmorskoj visini od 1.500 metara Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi mnoštvo atrakcija za sve uzraste. Za iskusne skijaše tu su vrhunski uređene staze. Za početnike škola skijanja koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela, uz mogućnost iznajmljivanja opreme za nezaboravne avanture na snijegu.

Kada se roditelji požele opustiti uz spa i wellness tretmane, mališane mogu prepustiti profesionalnom čuvanju djece u Falky-Almlandu. To veselo i zabavno mjesto djeca obožavaju!

Za skijanje bez rizika tu je Falkensteiner Snow Guarantee! Ako zbog manjka snijega više od 75% žičara za vrijeme vašeg boravka do 1. travnja bude zatvoreno, dobit ćete vaučer za idući boravak u vrijednosti 25% cijene noćenja.