Baš Naš advent na novoj lokaciji donosi posebnu zimsku čaroliju

baš naš advent

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom stvarajući najljepši ugođaj adventskog razdoblja željno iščekuju i mali i veliki. Baš Naš advent, koji već niz godina oduševljava sve svoje posjetitelje, ove godine dobiva potpuno novo poglavlje smještajući se u sam epicentar blagdanskog užitka, na Trg bana Josipa Jelačića. Magična atmosfera i prekrasno uređenje omiljenog adventskog festivala, odlični koncerti poznatih hrvatskih izvođača i DJ nastupi te posebna blagdanska ponuda vrsnih chefova zasigurno neće razočarati Zagrepčane, ali i ostale domaće i strane posjetitelje, ni ovog adventa.

Na glavnom zagrebačkom trgu, Baš Naš advent garantira odličan provod i najljepšu blagdansku atmosferu koja će trajati čak 40 dana! Uz soft opening, u srijedu 29. studenog, kada će posjetitelji imati priliku isprobati ukusne gastro delicije, stvoriti najljepše adventske fotografije na novim photo zonama i uživati u prekrasnom ugođaju i uređenju koje Baš Naš festival uvijek iznova donosi. Potpuni dojam i odlična atmosfera očekuju se u subotu, 2. prosinca, kada će popularni zagrebački bend Psihomodo Pop službeno otvoriti adventsko izdanje ovog festivala. Nezaboravan provod svim posjetiteljima svakoga će dana osigurati popularna imena na DJ sceni: Luca Goya, Symart i Yuki, a posebna atmosfera očekuje se tijekom cijelog prosinca kada će pozornicu preuzeti Songkillers, Daleka obala, Vesna Pisarović, Hiljson Mandela, Albina Grčić i ToMa.

Zahvaljujući posebnoj gastronomskoj ponudi koju pripremaju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Vid Nikolić, i najveći gurmani, ali i ljubitelji slatkih zalogaja, neće ostati ravnodušni. Porchetta, pulled pork na više načina, ukusni buncek, ali i slatke fritule s karamelom ili jabukama, samo su neka od jela u kojima će uživati posjetitelji ovog adventa.

Baš Naš advent ne nudi samo glazbene i gastronomske užitke, već i priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka sa svojim najbližima. Cijeli prostor ukrašen foto zonama, svjetlosnim svodom i kuglicama, pružit će savršenu pozadinu za najljepše fotografije, ali će postati i idealno mjesto za stvaranje uspomena s obitelji i prijateljima.

Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.