Bajka kakvu dugo nismo vidjeli na sportskim tribinama

živim odbojku

Nova sportska bajka upravo je započela na tribinama jedne odbojkaške utakmice. Više od tisuću gledatelja svih generacija odazvalo se pozivu Hrvatskog odbojkaškog saveza i ispunilo tribine Doma odbojke Bojan Stranić na Savi. Novi slogan Živim odbojku zaživio je već na prvoj u nizu utakmica koje će se igrati u Superligi i najbolji su poziv za obiteljski provod ove jeseni i zime.

Pokazali smo da ovaj projekt Živim odbojku ima itekako smisla. Ovo je podiglo interes publike i vratilo publiku u dvorane što je bio primarni cilj u pokretanju projekta. Kroz probuđenost publike u gradu Zagrebu šaljemo poruku i u druge dijelove Hrvatske. U želji i volji smo da u bilo koji grad u Hrvatskoj napunimo dvorane i damo podstreh igračicama i igračima da osjete tu podršku i da zbilja svi zajedno živimo odbojku!“ – izjavio je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić i dodao: „Cijeli tim ljudi koji radi na ovom projektu je pokazao izuzetan angažman. Vjerujem da će se kroz iduća kola odbojka vratiti među obitelji i navijače. Jedan od ciljeva ovog projekta je i da idućeg ljeta kad Hrvatska bude domaćin bilo koje utakmice ili turnira da tu kulturu prenesemo na to!“

Odbojka kao drugi najpopularniji sport u svijetu i u Hrvatskoj zasigurno ima brojne navijače spavače. Ovo je samo početak jedne nove ere Superlige koja će postati mjesto na koja ćemo odlaziti na druženja s prijateljima i obitelji. Nova Fan zona na ulazu u dvorane novitet je koji ćemo rado posjetiti. Navijački rekviziti dodatni su glasni navijač, a nagradne igre u kojima se dijele majice i lopte donijele su osmijehe na mnoga lica najsretnijih.

živim odbojku

Domaća momčad HAOK Mladost u sjajnoj je atmosferi nadjačala protivničku momčad OK Ribola Kaštela. Najtrofejniji hrvatski odbojkaški klub tako je u 7. kolu Superlige još jednom pokazao zašto nosi ovu laskavu titulu i u Zagreb donio nove bodove kojima se s trećeg mjesta podiže prema samom vrhu ljestvice. U napetoj utakmici Mladost je pokazala čvrstoću, kvalitetu i koncentraciju koja je naposljetku dovela do sjajnog rezultata 3:1 (25:19, 25:21, 23:25, 25:22).

U utakmicama koje su pred nama, publiku u dvoranama čeka još mnogo iznenađenja u kolima koja su pred nama. Atmosfera sa zagrebačke utakmice Mladosti i Ribola Kaštela najbolji je poziv svim ljubiteljima odbojke da posjete iduću utakmicu Superlige u svom gradu.

Podržite svoj tim, uživajte u sportskom duhu i budite dio ovog nevjerojatnog iskustva Superlige! Sve informacije o utakmicama možete pronaći na www.hos-cvf.hr