Grand Hotel Brioni Pula od sada otvoren cijele godine  

grand hotel

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel od sada je otvoren cijele godine i nudi bogatu ponudu spa i gastro paketa, a u najavi je i organiziran doček Nove godine. Smješten na samoj obali, okružen mediteranskim zelenilom i nedaleko od centra antičkog grada Pule, potpuno obnovljeni premium hotel predstavlja ultimativno iskustvo luksuza i udobnosti.

Grand Hotel Brioni Pula oduševljava posjetitelje svojim modernim luksuznim dizajnom, vrhunskim sadržajima i spektakularnim panoramskim pogledom na Jadransko more. Hotel, osim tijekom sezone, nudi mogućnost za kvalitetan odmor i opuštanje i tijekom cijele godine. Posebni paketi pružit će svakom gostu transformirajuće iskustvo wellnessa, odmora i gastro otkrića.

grand hotel

Posebna ponuda za revitalizaciju i relaksaciju stvorena je kako bi pomogla u pronalaženju ravnoteže tijela i duha i revitalizaciji cijelog organizma. Uključuje besplatnu dijagnostiku lica za njegu i osvježenje, umirujuću masažu leđa i vrata koja eliminira napetost. Joga je na rasporedu subotom i nedjeljom i vraća mir i vitalnost, a produženi wellness program do 23 sata petkom i subotom dodatno je vrijeme za opuštanje kako bi se maksimalno iskoristio odmor u Grand Hotelu Brioni. Odlična prilika za sve korisnike paketa je 20% popusta na sve masaže u Wellness&spa centru Gemma di Brioni, koji ima i unutarnji bazen i jacuzzi, tri saune s različitim temperaturama i posebnim aromatskim programima te sedam soba za različite tretmane.

grand hotel

Put prema potpunom opuštanju goste Grand Hotela Brioni čeka u paketu „Dani wellnessa“ koji uključuje 45 minuta Ayurvedske masaže koja umiruje tijelo i um i niz prednosti wellness paketa koje možete provjeriti na stranici „Dani wellnessa“.

Gurmani i ljubitelji fine kuhinje znat će prepoznati vrijednost paketa koji će razmaziti svačije nepce. Simfonija za osjetila ponuda je kreirana kako bi pružila jedinstvenu gastronomsku čaroliju i uključuje nezaboravnu večeru u izvanrednom restoranu Sophia, koju pripremaju renomirani kulinarski majstori uz jela koja su savršena kombinacija okusa, tekstura i vrhuskih namirnica. Pjenušac i pažljivo odabrane praline odlična su kombinacija uključena u ovaj paket, a osvježavajući koktel Brioni, savršen je za zaokruživanje kulinarskog iskustva. Uz uživanje u gastro ponudi, goste očekuje i 20% povoljnija ponuda svih masaža u Gemma di Brioni spa centru.

Putovanje kroz eleganciju, luksuz, savršen interijer, gdje je posebna pažnja posvećena svakom detalju gostima hotela pruža uvid u svijet raskoši koja otkriva carstvo čarolije hotela s pogledom na Brijune.

grand hotel

Paket „Otkrijte eleganciju“ idealan je kako biste dobili luksuzno iskustvo sofisticiranosti i užitka i uključuje šampanjac i specijalizirane čokolade, ekstravagantno kulinarsko remek djelo spremljeno u restoranu Sophia u tri slijeda uz meni s iznimnim jelima koja oživljavaju nepce, a koktel Glam Brioni učinit će posebnim završetak večeri. Paket uključuje romantičnu masažu za parove za poseban osjećaj opuštanja i intimnosti, a Gemma di Brioni za korisnike paketa nudi 20% popusta na sve masaže za dubinsku relaksaciju.

Gosti u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection hotelu ulaze u svijet sofisticiranosti i užitka. Tijekom cijele godine moguće je uživati u kvalitetno ispunjenom odmoru u hotelu, izvanrednim wellness paketima koji otpuštaju napetost, vraćaju energiju, elan i ravnotežu. Više informacija o uživanju u dostupnom luksuzu bevremenske elegancije na stranici arenahotels.com.