Pas koji je prestao lajati

pas prestao lajati

Topla, poticajna priča o dječaku, njegovom psu i iscjeliteljskoj moći glazbe

Prva suradnja dvojice autora međunarodnih bestselera i nositelja prestižne nacionalne titule Irish Children’s Laureates.

Patrick očajnički želi psa otkad zna za sebe. Psa s kojim će se igrati i razgovarati. Prijatelja. Najboljeg prijatelja.

U svom kratkom životu, psić Oz iskusio je zlo od loših ljudi. Majka mu je rekla da negdje na svijetu sigurno postoji dječak koji je predodređen samo za njega, ali Oz je izgubio povjerenje u ljude i prestao je lajati.

Kada Patrick ugleda Oza u azilu, uvjeren je da su njih dvoje srodne duše. Poduzet će sve da ohrabri psića i da mu vrati vjeru u ljude. Poduzet će sve da pas počne ponovno lajati. Jer tada će obojica biti sretni. Hoće li biti tako?

pas prestao lajati

Eoin Colfer autor je fantastičnog serijala Artemis Fowl koji je prodan u više od dvadeset milijuna primjeraka diljem svijeta. Eoin je nositelj prestižne titule Irish Children’s Laureate koja se dodjeljuje najboljim autorima u području književnosti za djecu. Dobitnik je nagrade Irish Children’s Book of the Year za knjigu Imaginary Fred koju je ilustrirao Oliver Jeffers. Eoin živi u Dublinu sa suprugom i dvoje djece.

P. J. Lynch dobitnik je brojnih nagrada, uključujući Mother Goose Award, Irish Bisto Book of the Year Award i prestižne Kate Greenaway Medal, koju je osvojio dvaput – za The Christmas Miracle of Jonathana Toomeya Susane Wojciechowski i When Jessie Came Across the Sea autorice Amy Hest. Lynch je također nositelj titule Irish Children’s Laureate. Dizajnirao je plakate za Irsku nacionalnu operu, Kazalište Abbey te marke za nacionalnu poštu An Post. Živi u Dublinu sa suprugom i troje djece.

Cijena: 16,99 € / 128,01 kn

Knjigu možete kupiti na webshopu Opus Knjige.