Modni trikovi za povratak u ured

u ured

Nakon dugog, toplog ljeta kojeg smo proveli na omiljenim morskim destinacijama – vrijeme je za povratak u grad i rutinu. Ovo ljeto smo uživali u laganim, prozračnim i šarenim kombinacijama, ali vrijeme je da se na vrijeme pripremimo za povratak u ured i nadolazeću jesen. Poslužite se malim modnim trikovima i izrazite svoju kreativnost u sklapanju trendi outfita.

Temperature su i dalje visoke i zato birajte outfite u kojima ćete se osjećati ugodno te u kojima ćete lako izdržati cijeli dan na poslu. Veliki favorit svima su traperice koje su idealne za business-casual look, a možete ih kombinirati na lagane i široke košulje ili jednostavne majice. Must-have za jesen bit će trendi mokasinke pa ih već sada možete uvesti u svoju garderobu.

Za neki poslovni sastanak ili ručak odličan izbor je maxi suknja u kojoj ćete se osjećati samouvjereno i ženstveno, a cijeli outfit povežite udobnim i efektnim salonkama. Naravno, nemojte zaboraviti na nakit koji podiže svaki look, a zlatni nakit super izgleda na preplanulu put. Od modnih dodataka obavezna je i torba u koju će vam stati sve potrebne stvari za posao kad idete u ured, ali i sunčane naočale za koje se nadamo da će nam trebati još nekoliko mjeseci. Iako ljeto ispraćamo s nostalgijom, uz modnu inspiraciju popularnih brendova lako ćemo se vratiti u svakodnevicu i pripremiti za nove jesenske trendove.

Predlažemo da pogledate ponudu brendova Replay, ALDO, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Guess, Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Pepe Jeans).