Povratak u business mode

business mode

Čini li vam se da su ljeto i godišnji odmori prebrzo prošli? Vreva na gradskim ulicama i jutarnje gužve vraćaju nas u realnost, a to znači kako i modne trenutke moramo prilagoditi povratku u svakodnevicu i na posao. Vjerujte, prilagodba je lakša kad si sve posložite tako da ostavite iza sebe i samu pomisao na ljenčarenje i morske radosti. Za povratak u business mode i nove radne pobjede inspirirajte se Guess komadima te otkrijte nove modne favorite.

Imamo ideje za jesenske lookove, ukradite ih!

Ono što će vam se svidjeti ove jeseni jest da su svijetli tonovi i dalje IN te da vaš omiljeni brend ne odustaje od isticanja ženstvenosti i sofisticiranosti u svakoj prilici, uz dozu elegancije i profinjenosti. Uživat ćete u kombiniranju plisiranih suknji, kardigana ugodnih materijala, bijelih odijela… Visoke potpetice su uvijek must have komadi, a karakterizira ih funkcionalnost jer se bojama uklapaju u baš sve kombinacije, od casual do poslovnih, te u konačnici i večernjih. Igranje kontrastima je poželjno, jednako kao i monokromatske kombinacije koje možete osvježiti modnim dodacima. Velike torbe su efektan detalj koji pristaje uz svaki stil, i morate ove jeseni imati bar jednu u svojim ormarima.

Jednostavni krojevi uz dašak fashion razigranosti

Svatko od nas mora imati i bazične komade kao što su crna koktel haljina, dobar jeans i bijela košulja, ali i u ovom slučaju postoji odmak od jednostavnog kroja koji definitivno ne podrazumijeva uniformiranost. Bijela košulja sa zanimljivim volanima? Odgovor je – da, za nezaboravni back to office trenutak! Uz accessories s upečatljivim detaljima, vaš outfit je idealan i za after work party. Ne možete li se u potpunosti odvojiti od ljetnih boja, razveselit ćemo vas, jer puderasti tonovi su aktualni i ove jeseni pa još uvijek možete istaknuti preplanuli ten nakon izležavanja po suncu. Naravno, u modelima prilagođenim godišnjem dobu. Ponovo ističemo detalje jer oni su sve – od tenisica koje ćete kombinirati na odijela i haljine do torbica s detaljima u boji vaših odjevnih kombinacija. Po svemu navedenome, možemo zaključiti da nas očekuje modno šarolika jesen.

Inspiraciju za najbolje poslovne kombinacije pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online.