U Zadar stigao poznati modni brend lunilou

lunilou

Slow fashion je aposlutni hit, a sve koji vole modu i ekološki su osviješteni razveselit će otvorenje pop up trgovine “Iadera Sea and Style” brenda lunilou, poduzetnice i trendseterice Izabel Kovačić u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Brend kojeg obožavaju influenseri i modni znanci nudi i propagira ekološki održivu modu i brine o okolišu, baš kao što to čine i u ovom zelenom resortu.

Modu i ekološku održivost, naizgled dva kontradiktorna pojma, uspješno održavamo na pozitivnoj konstanti u korist očuvanja okoliša još od 2015. godine. Fokusom na “slow fashion” i biranjem “eco-friendly” materijala stavljamo kvalitetu ispred kvantitete. Birajući prirodne materijale u proizvodnji odjeće, svjedoci smo njezine izdržljivosti pa je tako svaki naš komad nosiv iz generacije u generaciju. Svaka naša kolekcija proizvedena je u etički prihvatljivim uvjetima u kojima se svaki radnik poštuje kao dio naše male, ali, za nas, zajednice dubokog značaja“, objasnila je Izabel Kovačić.

Bilo da uživate na prekrasnim plažama Falkensteiner Resorta Punta Skala, uz koktel kraj bazena ili šetate uz more prije večere, važno je da je odjeća koju nosite udobna i da u njoj izgledate i osjećate se dobro. lunilou trendovi za ljeto 2023. obećavaju upravo to.

Udobno i trendi kroz ljeto

Kao i svakog ljeta, lunilou nit vodilja je “manje je više”. Volimo našu prepoznatljivost u bojama pastelnih nijansi i zemljanih tonova koji prate svaku kolekciju. Također, jedan od naših najpoznatijih ljetnih materijala, muslin – lagana pamučna tkanina, vodeći je trend i ove sezone. U najavi je i nova muslin 2023. kolekcija o kojoj ćete saznati u narednom periodu“, otkrila je Izabel koja je u Punta Skali spojila posao i zadovoljstvo, a resort ju je oduševio.

Falkensteiner Resort Punta Skala ispunio je sva očekivanja, počevši od ljubaznosti osoblja, usluga koje nudi pa sve do interijera i eksterijera. Naš pop up “Iadera Sea & Style” po prvi put je na ovoj lokaciji, a s veseljem očekujemo uspješne buduće suradnje“, zaključila je.

Pop up “Iadera Sea and Style” bit će otvoren do 20. kolovoza, a očekuje vas većina dosadašnjih lunilou kolekcija kao i noviteti iz sezone 2023.

Odmor s Falkensteiner potpisom

Čarobni Falkensteiner Resort Punta Skala je savršen odabir za ljetni odmor. Za obitelji je idealan Family Hotel Diadora u kojem je sve podređeno mališanima. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao stvoren je za hedoniste i parove željne nezaboravnih trenutaka udvoje. Kombinacija mediteranskog ugođaja, fantastične SPA i wellness ponude i brojnih aktivnosti recept su za savršen odmor. U resortu će uživati i gurmani, a apsolutni ‘must’ je posjet pop up ljetnoj inačici svjetske gastronomske senzacije TIAN am Meer. Obavezno isprobajte vegetarijanske i veganske specijalitete vrhunskog chefa Paula Ivića nagrađene Michelinovom zvjezdicom, četiri Gault Millau toke i Michelin Green zvjezdicom.