Hrgović se bori s Australcem McKeanom za naslov prvaka

hrgović

Velika sportska vijest obradovat će sve ljubitelje boksa. Filip Hrgović 12. kolovoza bori se protiv iznimno jakog protivnika Australca Demseya McKeana u londonskoj O2 Areni. Bit će to pravi eliminacijski meč za naslov svjetskog prvaka.

Naš boksač vraća se u ring nakon točno godinu dana, naime prošlog je kolovoza na bodove pobijedio Kineza Zhileija Zhanga i tako slavio 15. put u karijeri bez ijednog poraza. Njegov protivnik 32-godišnji Australac također je neporažen, do sada je pobijedio u 22 borbe, od čega 14 nokautima.

Hrgović je na pripreme u Ameriku otputovao još sredinom lipnja, u odličnoj je formi, fizički i psihički nikad snažniji i ništa ne želi prepustiti slučaju pa se u Londonu očekuje pravi sportski spektakl.

hrgović

Iako se pričalo da će se boriti s Ukrajincem Oleksandrom Usykom, informacija o borbi s McKeanom potvrđena je iz Favbeta čiji je Hrgović sportski ambasador.

Filip je naš dugogodišnji partner te ga u potpunosti podržavamo i pratimo u njegovoj iznimnoj sportskoj karijeri. Navijamo za njega i od srca mu želimo još jednu pobjedu. Ovo je njegova prva ovogodišnja borba, veliki je to događaj u svijetu sporta, za hrvatski boks, ali i sve Filipove fanove. Vjerujemo kako će Filip još jednom pokazati fizičku i psihičku snagu i karakter velikog sportaša po čemu je poznat u svijetu“, poručuju iz Favbeta.

Iz Houstona nakon treninga javio se i Hrgović kratkim videom.
Pozdrav svima od El Animala. Uz Božju pomoć idemo na 16 pobjedu. Hvala svima na strpljenju i podršci. Vidimo se ubrzo“, poručio je hrvatski boksač.

Foto: Tomislav Može