Dođite na najslađi festival ovog ljeta!

festival

Zlatni otok, kako mnogi nazivaju Krk ovog ljeta priprema festival kojem će biti jako teško odoljeti! Njivice – malo mediteransko mjesto koje je kroz godine postalo sinonim za obiteljski turizam, od 10. do 16. srpnja postat će nezaobilazna lokacija za sve ljubitelje sladoleda.

Na Festivalu sladoleda, koji je namijenjen baš svima bit će prisutno pet izlagača koji će zajedno s lokalnim proizvođačima nuditi brojne varijacije sladoleda spremljene od pomno biranih sastojaka. Tako će se moći kušati artizanski gelato, pravi homemade sladoled, luxury gelato te brojne druge verzije ove kremaste delicije, a kuglica će se moći kušati po cijeni od 1.50 eura pa nadalje.

A uz sladoled se veže i dobra zabava! Tako turistička zajednica Općine Omišalj pripremajući šesto izdanje Festivala sladoleda najavljuje i potpuni doživljaj za vruće ljetne dane.

festival sladoleda

Naime, organizatori pripremaju bogat sedmodnevni program koji će obilovati glazbenim nastupima, kreativno – edukativnim radionicama za djecu, a posjetitelje će zabavljati više od 70 animatora, performera i umjetnika. Tijekom ovih sedam dana neće nedostajati ni odlične zabave uz Gelato sisters, Domenice, Luke Nižetića, Šajete, Grooversa, Infinity banda i DJ-a Alexa Sabattinija, a svakodnevni dječji program uključuje više od 20 radionica, nastupe uličnih performera, Kids disco i brojne sadržaje za sve uzraste!

Veseli nas što će se Festival sladoleda po šesti put održati u Njivicama koje u prvih šest mjeseci bilježe rast turističkog prometa. Ove godine očekujemo najviše izlagača do sada, a program će obilovati glazbenim, animacijskim i zabavnim sadržajem za sve uzraste. Vjerujem kako će upravo Festival sladoleda biti dodatan povod za dolazak turista, ali i zanimljiv sadržaj za lokalno stanovništvo.“ – izjavila je Andrea Orlić Čutul, direktorica TZO Omišalj.

foto: promo