Mayor of Kingstown druga sezona dostupna za streamanje

Mayor of Kingstown

S nominiranim za Oscara® Jeremyjem Rennerom i dobitnicom Oscara® Dianne Wiest u glavnim ulogama, druga sezona serije Mayor of Kingstown ekskluzivno je dostupna za streamanje na SkyShowtimeu od 30. siječnja.

Originalna dramska serija djelo je sukreatora Yellowstonea i nominiranog za Oscara® Taylora Sheridana i Hugha Dillona.

Službeni kratki isječak i ključne slike za drugu sezonu originalne dramske serije Mayor of Kingstown objavljeni su jer serija treba doći na SkyShowtime od 30. siječnja.

Serija Mayor of Kingstown, koautora Taylora Sheridana, nominiranog za Oscara®, i Hugha Dillona, prati obitelj McLusky, moćnike iz Kingstowna u Michiganu, mjesta u kojem je jedini uspješan posao zatvor. Baveći se temama sustavnog rasizma, korupcije i nejednakosti, serija daje snažan uvid u njihove pokušaje da uvedu zakon i red u grad u kojem to ne postoji. U seriji također glume Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley i Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown produciraju MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions, a izvršnu produkciju potpisuju Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado i Stephen Kay.

Druga sezona serije Mayor of Kingstown najnoviji je dodatak Sheridanovu rastućem popisu na SkyShowtimeu, koji uključuje 1923, 1883, Tulsa King i nadolazeću seriju Lioness.

Prva sezona serije Mayor of Kingstown sada je dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime.

SkyShowtime donosi najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i najbolje scenarije. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj bit će mjesto sa širokom ponudom najiščekivanijih serija i filmova.

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno korisniku putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV te putem web-mjesta: www.skyshowtime.com

U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji SkyShowtime će biti dostupan za streamanje za 5,99 € mjesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna za 3,99 € mjesečno.