SkyShowtime najavljuje niz poznatih serija i filmova

Skyshowtime

Nova europska streaming usluga SkyShowtime od 14. prosinca bit će dostupna u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji

SkyShowtime donosi vrijednost, uz veliki odabir nevjerojatne zabave – uključujući premijerne holivudske filmove i ekskluzivne nove serije najvećih svjetskih studija – po sjajnoj cijeni

Nova streaming usluga SkyShowtime kreće 14. prosinca u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji i prvi put donosi vrhunsku ponudu sjajnih i bezvremenih sadržaja u domove gledatelja u srednjoj i istočnoj Europi.

Ulazak SkyShowtimea na nova tržišta slijedi nakon dugoočekivanog predstavljanja usluge u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj u rujnu te u Nizozemskoj i Portugalu u listopadu.

Korisnici na sedam tržišta srednje i istočne Europe dobit će pristup sjajnim televizijskim premijerama dugometražnih filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, novim i ekskluzivnim igranim serijama, dječjim i obiteljskim sadržajima te legendarnim filmskim naslovima i sezonama serija iz studija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount +, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – a sve to na jednom mjestu. Na SkyShowtimeu naći će se i originalni lokalni programi, dokumentarni filmovi i posebne emisije s tržišta na kojima je usluga dostupna.

SkyShowtime, s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj, dom je široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu. Već od samog pokretanja lokalna publika imat će pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, uključujući: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Nove serije koje će se moći gledati na SkyShowtimeu tijekom nadolazećih mjeseci uključuju i neke od dugoočekivanih naslova: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

Pored toga, SkyShowtime dom je novih blockbustera iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će biti dostupni nakon prikazivanja u kinima i objave kućnog izdanja. Među novim filmovima na SkyShowtimeu nalaze se: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Tu su i ostali kino hitovi kao što su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

Izvršni direktor SkyShowtimea, Monty Sarhan, kaže: „Iznimno smo uzbuđeni jer dovodimo SkyShowtime u srednju i istočnu Europu. Znamo da će naša neodoljiva ponuda serija i filmova, po sjajnoj cijeni, dobro odjeknuti među budućim korisnicima na tim tržištima, jednako kao što je odjeknula među pretplatnicima u Skandinaviji, Nizozemskoj i Portugalu. Uzbuđenje koje prati dolazak SkyShowtimea na ta tržišta naša je najveća nagrada”.

Gabor Harsanyi, regionalni glavni direktor SkyShowtimea za srednju i istočnu Europu, , kaže: „SkyShowtime donosi cijeli niz nevjerojatnih sadržaja. Ponosni smo da ćemo publici diljem srednje i istočne Europe omogućiti pristup najnovijim serijama i filmovima iz naših legendarnih i svjetski poznatih studija. Vrlo sam uzbuđen da ova vrhunska ponuda svjetske klase napokon dolazi i na naše područje.”

SkyShowtime bit će dostupan putem web-stranice i putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android devices, Android TV, Google TV i LG TV.

U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji streaming sadržaj sa SkyShowtimea bit će dostupan po cijeni of 5,99 EUR mjesečno. U Bugarskoj će cijena usluge biti 3,99 EUR mjesečno.

SkyShowtime proširit će se na Albaniju, Republiku Češku, Mađarsku, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku u veljači 2023.