Natali Dizdar, Toni.Drama i Mangroove stižu na Advent u prolazu

advent u prolazu

Ovogodišnje izdanje Adventa u gradu Zagrebu, uz mnoštvo atraktivnih sadržaja i događanja, svim okupljenima, građanima Zagreba, ali i domaćim i stranim posjetiteljima ponudit će atraktivan glazbeni događaj “Advent u prolazu”.

Riječ je o glazbenom festivalu s mnoštvom renomiranih domaćih izvođača i tematskih događanja koji će svake večeri u sklopu zagrebačkog Jagerhorna posjetiteljima pružati vrhunsku zabavu u idiličnom božićnom ambijentu ove kultne zagrebačke lokacije. Otvorenje Festivala, 26.11., obilježit će nastup Natali Dizdar, nakon koje će sve do početka siječnja biti organizirana svakodnevna glazbena događanja.
 
Osim Natal Dizdar, iz bogatog kataloga Aquarius Records nastupiti će i sjajni Mangroove te mlade nade Toni.Drama. Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača koji spadaju u sam vrh domaće glazbene scene. Navedeni line-up će svakako biti garancija vrhunskog provoda.

Osim koncerata, program Festivala će biti upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-a, dok će svakog četvrtka u Jagerhornu biti organizirane JAZZ večeri tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra. Zahvaljujući festivalskim događanjima, za očekivati je da će Jagerhorn postati jedna od neizostavnih točaka ovogodišnjih božićnih događanja u našem glavnom gradu.

Ulaz na sve koncerte događanja Advent u prolazu je besplatan.