Kupaći kostimi za nezaboravno ljeto

Mnogima omiljeni brend PALMERS predstavio je svoju aktualnu kolekciju kupaćih kostima. Miris ljeta i mora već je u zraku, a kako postaje sve toplije i toplije, intenzivnije razmišljamo o svom zasluženom godišnjem odmoru. Bilo da planiramo odmor u tropima ili na Jadranu, naš razigrani bikini, klasični kupaći kostim ili moderne kupaće gaćice svakako moraju biti u našoj prtljazi.

Nova kolekcija kupaćih kostima iz Palmersa ne obećava samo uzbudljivo ljeto, već predlaže najnovije trendove koji će ove godine dominirati na plažama – održivi kupaći kostimi, puristički dizajn, jake boje i optimalna udobnost nošenja. Osim prepoznatljive kvalitete, Palmers se pobrinuo da ovo ljeto ne bude dosadno.

Linije Palmers kupaćih kostima nudi veliki izbor boja, krojeva i dizajna
Žene s većim poprsjem često nose kupaće kostime umjesto bikinija zbog slabije potpore, ali često i nema većih veličina, stoga je Palmers osmislio posebnu liniju namijenjenu za žene sa većim košaricama, čak do veličine E, koju možete pronaći u Tropical Summer kolekciji. Osim kupaćih kostima kolekcija nudi i prekrasne kaftane za plažu kao i dječje kupaće kostime sa zanimljivim printom šarenih listova.

U svim linijama ljetnog programa uglavnom dominiraju jarke boje, a neki kupaći kostimi podsjećaju na prava umjetnička djela koja možete pronaći u liniji prigodnog naziva Artful Beach.

Kako Palmers zaista nudi veliki izbor kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu, sigurni smo da će svatko pronaći svog favorita za ovo ljeto.