Idealni modeli cipela za sve svečane prigode

Barem jednom u životu svatko od nas dobije pozivnicu za vjenčanje. Izrazito je važno kakvu obuću ćemo odabrati jer time iskazujemo poštovanje prema budućim supružnicima. Vjenčanja su prilike kada plešemo i stvaramo nezaboravne uspomene, stoga bi obuća trebala biti udobna kako nas ništa ne bi ometalo u slavljenju ljubavi.

Upravo zato nova kolekcija Mass obuće donosi bogati izbor različitih sandala, salonki za sve nadolazeće ljetne događaje koje zadovoljavaju dva najvažnija uvjeta – istovremeno udobne i lijepe bez obzira na potpeticu.

Kvadratna peta koja je oduševila sve ljubitelje potpetica
Sandale u kojima nećemo morati „patiti“ kako bi postigli wow efekt zasigurno su sandale s kvadratnom petom. Za ljetna vjenčanja lagane široke hlače ili svilenkasta haljina uz kontrastne sandale, modna je kombinacija koja će plijeniti poglede. Tako svježe, ženstveno, romantično i pritom miriše na ljeto.
Pri odabiru cipela za ovakvu prigodu kao što je vjenčanje, ne trebamo oklijevati s bojama jer styling s njima je prava zabava. Cipele u trendi bojama uljepšat će i najjednostavniji outfit, a u isto vrijeme privući će pažnju.

Apsolutni hit sezone, polusandale, sve su popularniji izbor i kod samih mladenki. Iako se mladenke odlučuju za tradicionalnu bijelu boju, kao gosti na vjenčanju možete biti nešto odvažniji. Kombinacija svjetlo plavih polusandala s outfitom u pastelnim bojama stvorit će nepobjediv izbor za vjenčanje.

Ultimativni trend s modnih pista
Uzorak kojeg trenutno možemo pronaći na torbicama i natikačama na petu uz koje ćete izgledati kao da ste upravo sišle s Instagram profila jedne od popularnih modnih influencerica. Natikače s bottega pletenicom stvaraju poseban outfit, a izvrstan su odabir uz suknje s prorezom.

Trendi cipele za sve nadolazeće svečane događaje potražite na policama MASS trgovina i webshopu. Modne kombinacije uz savršene cipele poprimit će poseban sjaj uz koji ćete svakako biti primijećeni!