Elegantna obuća se vraća u ormare

Posljednje dvije godine eleganciju smo zamijenili udobnošću, a tenisice su postale naš najbolji prijatelj za izvršavanje svakodnevnih zadataka. Iako smo opušteniji i ležerniji u tenisicama, vjerujemo da nam je svima uistinu nedostajalo zablistati u elegantnim, ženstvenim, nikad glamuroznijim cipelama na petu, bilo višu ili nižu! Upravo zato nova kolekcija Mass obuće donosi bogati izbor elegantnih cipela koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Salonke, sandale, polusandale…može li ljepše?
Dobar par cipela je poput šlaga na torti, a ovog proljeća i ljeta možemo sa sigurnošću reći da su upravo salonke, sandale, polusandale i natikače svrstane u tu kategoriju! U trenutku kada svoju kombinaciju upotpunite parom elegantnih salonki tada vaš outfit postaje sofisticiran i elegantan, a vi spremni da osvojite modnu scenu.
Glavni hit ove se sezone, polusandale, idealno su rješenje za prijelazno doba jer su upravo one mix između salonki i sandala. Njihovi glamurozni detalji poput remenčića, šiljaka i uočljivih boja, učinit će vaš look nezaboravnim. Par cipeli koji svi željno iščekujemo su definitivno sandale kojih ovog ljeta neće nedostajati u Mass trgovinama.

Lako nosiva elegancija
Osim što nas čine otmjenijima, elegantne cipele su i jednostavne za nositi. Pravi primjer tome su šarmantne natikače koje su idealno rješenje za razne prigode. Iako jednostavne, natikače su zaista posebni tip cipela kojem vašem looku dodaju dašak extravagantosti!

Inspiraciju za elegantnu obuću potražite na policama MASS trgovina i webshopu. Zablistajte ovog proljeća i ljeta uz neodoljivi par glamuroznih cipela!