Ljetni stilovi s japankama

Sezona japanki napokon je stigla, a ono što nas najviše veseli je što ih možemo kombinirati uz sve stilove odjeće, dati si oduška i stvarati nove modne ljetne kombinacije.

Ovo ljeto japanke su i u kolekcijama koje se mogu pronaći na Mass webshopu. Životopisne, blistave, šik i jednostavne; kod japanki dominiraju pastelne boje, zanimljivi uzorci, ukrasi i svjetlucavi detalji.


Donosimo nekoliko ljetnih stilova koji se ovog ljeta mogu kombinirati s japankama.

  1. Za ljubiteljice boho stila
    Ovog ljeta svoj vrhunac doživljava boho ili boemski stil – haljine i suknje s volanima, Tie-dye odjeća, čipkasti detalji, ružičasti uzorci, pomponi i sofisticirano pretjerivanje s modnim dodatcima. Takvom stilu kao točka na „i“ pristaju kožne japanke S.Oliver ili Sherlock Soon.
  2. S traperom ne možete pogriješiti
    Ima li što jednostavnije i udobnije od kombinacije traperica, jednostavne pamučne majice kratkih rukava i japanki? Radi se o stilu kod kojeg je dozvoljeno poigrati se s različitim modelima traperica, a često ga vidimo na mnogim poznatim osobama i influencerima. Tomy Hilfiger, Calvin Klein ili Ipanema japanke ideale su za upotpunjavanje ove kombinacije.
  3. Mediteranski stil
    Lagani vjetrić, miris lavande i citrusa, zvuk galebova, lepršava odjeća, preplanula koža i osmijeh od uha do uha. Savršeno je to okruženje za jednostavan i chic styling s japankama kao što su Havaianas i S.Oliver. Za dašak mediteranskog stila predlažemo mornarsku kombinaciju s traper hlačama, bijelom majicom otvorenih leđa i popularnim cekerom.
  4. Kroz dan i za navečer
    Znate li zašto volimo ljeto? Jer znamo da će nove kolekcije japanki zaživjeti na plažama i gradskim ulicama. Ove godine oduševljavaju japanke Ipanema s uzorkom leoparda na potplatu kao i Havaianas i Esprit japanke sa šljokicama. Mogu se nositi ujutro na plažu, popodne na koktel s prijateljima ili navečer na neku od brojnih ljetnih zabava.
    Japanke za vaš najdraži stil ljetni stil dostupne su na webshopu Mass-a.