5 načina kako nositi espadrile s punom petom

Jedva čekamo da sezona otvorenih cipela napokon započne! Tim više jer će ovog ljeta ponovno zavladati espadrile na punu petu.

A upravo one su obuća s kojom bez dileme možemo naglasiti ljetne stajlinge. Nije ih teško kombinirati s različitim stilovima odjeće, a kao i sve sandale i polusandale s punom petom, ovo su ženske cipele koje svaki outfit čine posebnijim.
Jeste li već nabavili svoj par espadrila? U Mass webshopu ljubiteljice popularnih „platformica“ očekuje izbor modela poznatih brendova Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Tamaris, S.oliver i Alma en Pena.

Donosimo i nekoliko savjeta kako ovog ljeta možete nositi espadrile s punom petom.

1.U kombinaciji s traperom
Suknja kaubojskog uzorka A kroja, prugasti top i Tamaris ili Tommy Hilfiger espadrile s punom potpeticom u žutoj boji! Jednostavna, lagana i bezvremenska kombinacija cipela i traperica. Espadrile se savršeno podudaraju sa svim modelima traperica, zato budite hrabri, igrajte se bojama, stilovima i modnim dodacima. Ne zaboravite, ove godine su posebno moderni i cekeri, pa uklopite jedan u svoj modni stil.

2.Haljine sa naramenicama
Postoji li popularniji ljetni modni par od haljine na naramenice i espadrila na punu petu? Savršena kombinacija za večernje šetnje uz more i za ljetne vrtne zabave. Ove godine posebno su u trendu espadrile s punom petom u kombinaciji plave, bijele i crvene boje. Primjerice, takva se obuća može pronaći u kolekciji brenda Tom Tailor.

3.Odlično pristaju uz kombinezon
Kombinirajući espadrile i kombinezon dobiva se ležerniji izgled. Primjerice, kombinirajte kombinezon s cvjetnim printom uz espadrile u jednoj od boja koje čine uzorak. To je jedan od trikova kako istaknuti svoju obuću..
Bež espadrile Tommy Hilfiger izgledat će vrlo elegantno ako uz njih odjenemo potpuno bijeli kombinezon ili kombinezon u maslinastoj boji, pogotovo ako ovaj stajling nadogradimo modnim dodacima u zlatnoj boji.

4.Očaravajući stil uz lepršavu ljetnu odjeću
Polusandale s punom petom savršeno se kombiniraju uz lepršave čipkaste ljetne haljine s raskošnim rukavima i raznim uzorcima. Daju zadivljujući i šarmantni izgled.Espadrile se lako nose, u njima nije prevruće, a istodobno su, zbog svojih punih potpetica, dovoljno udobne da se u njima može izdržati cijeli dan.

5.Monokromatski je chic
Klasična i najjednostavnija ljetna kombinacija, koja je prikladna i za posao, definitivno je ona koju čine plisirana suknja, top i espadrile s punom petom. Ova će kombinacija biti izuzetno “in” ovog ljeta, pri čemu se poseban „chic“ izgled postiže ako su suknja, top i cipele iste boje.

Neke od hit modela espadrila s punom petom iz upravo pristiglih novih kolekcija potražite na webshopu Mass-a.