Mily anđeli za svaku prigodu

Mi smo zaljubljeni u Mily anđele pa smo odlučili predstaviti damu koja stoji iza ovih predivnih Mily Art anđela.

Njezino ime je Milica i kako sama kaže očarana je umjetničkim stvaranjem. Živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, a uz stalni posao koji ima na radiju, hobi joj je izrađivanje anđela.
Amaterski se bavim slikanjem već dugi niz godina na različitim površinama i različitim tehnikama, izrađujem predmete od svile, nakit, te oslikavam i namještaj u one stroke tehnici. Oduvijek volim stvarati svojim rukama i kad god imam slobodnog vremena posvećujem se svom hobiju. Imam svoje sretno mjesto u kojem sam okružena kistovima i bojicama, krpicama, papirićima i kamenčićima i najviše volim kad mogu stvarati nešto svaki dan! „

Milica Šundov Šupe

Milica kaže da je u jednom životnom trenutku osjetila snažnu potrebu da stvara Anđele. Oni su prisutni u svim religijama, a obično ih prikazuju kao malu bucmaste dječicu s harfama. “Pri izradi koristim akrilne boje, a kombiniram razne tehnike kako bi dobila 3D efekt. Kako sam ja iz Splita svaki svoj boravak na moru koristim za prikupljanje kamenčiće od kojih su izrađene glavice mojih anđela. Anđeli nas prate kroz život, oni su onaj unutarnji glas koji nam pomaže da lakše prebrodimo svaki izazov koji je pred nama”.
Milica će biti najsretnija prenesu li njezini „Mily“ anđeli ushićenje i radost koju je ona osjećala dok ih je stvarala.

Mily Art anđele možete pogledati I naručiti putem društvenih mreža:

MILY ART Facebook : Mily art ; Instagram:@milyart16,
e-mail: milica.sundov@gmail.com , tel. 099 2126