Kako brinuti za bradu i kosu od kuće

U prethodnih nekoliko tjedana promijenili smo brojne životne navike, no brigu za bradu i kosu, nežemo! MNLY je prvi hrvatski high-tech grooming brend s anti-grey djelovanjem i molekulama za rast kose i brade. Osam novih MNLY proizvoda namijenjeno je za cjelokupnu njegu suvremenog muškaraca.

U svijetu muške kozmetike, MNLY pruža jedinstveno rješenje za najveće probleme muškaraca. Suvremene formule materijalizirali smo u dvije zasebne kolekcije koje su usmjerene prema rješavanju dva ključna problema kod muškaraca: gubitak kose i pojavu sijedih. MNLY HAIR GROWTH i ANTI-GREY proizvodi u sebi sadrže aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu.

Naša ANTI-GREY kolekcija koristi crni nano ugljik za instantno prekrivanje sijedih. Istovremeno ANTI-GREY molekule protiv sijedih djeluju tako da štite stanice melanocite od odumiranja, te djeluju na repigmentaciju nove kose.

ANTI-GREY kolekcija broji 5 proizvoda:
1.ANTI-GREY Tonik protiv sijedih za kratku kosu
2.ANTI-GREY Tonik protiv sijedih za dugu kosu
3.ANTI-GREY Šampon
4.ANTI-GREY Gel za kosu
5.ANTI-GREY Dnevna krema i aftershave

MNLY proizvodi su bez alkohola i ne sadrže: peroksid, parabene i sulfate. HAIR GROWTH kolekcija koristi Adenozin koji učinkovito djeluju na gubitak kose i brade, ali bez negativnih nuspojava. Uz DHT blokatore (cink, sabal palmu i reishi gljivu) te biotinoil tripetid-1, HAIR GROWTH kolekcija povećava omjer anagene i telogene faze rasta dlaka, učvršćuje vlas dlake za korjen i odgađa njezino otpadanje.

HAIR GROWTH kolekcija broji 3 proizvoda:
1.HAIR GROWTH Šampon
2.HAIR GROWTH Tonik za rast kose
3.HAIR GROWTH Dnevna krema i aftershave

Kosa i brada ne traže mnogo, te unatoč trenutnoj situaciji, ne želimo zanemariti potrebe za zdravim i urednim izgledom muškaraca. S obzirom na ograničenu mogućnost kretanja, MNLY je dostupan za narudžbe isključivo putem webshopa. Uz MNLY slobodno #ostanidoma i isprobaj novu grooming rutinu!