Artistry Studio™ predstavlja J-Beauty i Tokio kao sljedeće gradsko izdanje

Artistry Studio™ je putovao od blistavih svjetla New Yorka, preko glamuroznih ulica Pariza do odvažnih nasipa Bangkoka. Sada, inspiraciju čeka u ćudljivom i čudesnom Tokiju.
Tokio, jedan od najmnogoljudnijih gradova na svijetu, ujedno i dom široke lepeze trendsetera i unikatnih stilova odijevanja, od zadivljujućih tradicionalnih stilova, svježih modernih lica do pretjeranih anime stilova.
Najnovija kolekcija Artistry Studio™ objedinjuje modu, boje i kawaii Tokija. Kawaii, što doslovno prevedeno znaći „slatko“ je prikazan u ovoj zadnjoj kolekciji kao onaj osjećaj kada si zaigran, zabavan i ljubak.
Tokio čovjeka inspirira da bude kreativan i da istražuje, a novo izdanje Artistry Studija™ potiče ljepotice-u-pokretu da se zaigraju sa njihovim proizvodima! Ova kolekcija nam je „najslađa“ do sada, nadahnuta originalnom pop kulturom paleta boja i slastica ovog grada“, kaže Kelli Templeton, Amway, dopredsjednica Global Beauty za Artistry ™ brend.

Proizvodi Artistry Studio™ Tokio izdanja
Dođi i zaigraj se u Tokiju sa četvrtim izdanjem proizvoda za ljepotu Artistry Studia™ inspiriranih gradskim procvalim trešnjama, tradicijskim ritualima i šarolikom kawaii kulturom. Ovo limitirano izdanje savršena je kolekcija za užurbani život u pokretu i prigodna je za najslađe i zaigrane stilove – od obrva koje oduzimaju dah, preko slasnih usana, do multi-efekt paleta boja za oči i usne, i još puno više.

Paleta za oči i usne 322,32 HRK
Palete za oči i usne inspirirane kawaii dizajnom su savršene za ljupki i sabrani izgled, ujedno praktične primjene. Deset trendi nijansi potiču na igranje sa svijetlim i tamnim tonovima u mat, bisernom i svjetlucavom izdanju za oči, kremastim i mat puderima za usne. Palete su dostupne u dva izdanja, Kabuki Glam i Kabuki Pop.

Ispravi&Usavrši lice 322,31 HRK
Za savršeni Tokio izgled koji zrači sjajnom i besprijekornom kožom potreban je moderni i prirodni puder. All-in-one putni kompaktni puder ima paletu boja po mjeri svačijeg tena, od boje breskve do krem tonova pudera. Dostupan je u pet nijansi, od Shibuya Light do Shibuya Deep za sve tipove kože.

Rumenilo za odvažne 182,25 HRK
Nemoj se sramiti! Poigraj se zabavnim i žarkim bojama za prirodan izgled. Nježni i meki savršeno pristaju uz svaki puder i na svačije obraze. Dostupni u Kimono Coral, Kimono Nude ili Kimono Pink varijanti.

Sprej za tijelo 192,38 HRK
Ponesi svoj zen osjećaj sa sobom, osvježavajuća vodica za kosu i tijelo će podignuti svaku atmosferu, pa tako je neizostavna pri putovanjima. Kombinacija izvorske vode, vode s lotusom i ekstraktom zelenog čaja čini ovu bezalkoholnu formulu savršenom hidracijom za tijelo tokom cijelog dana. Dostupno u floralnoj Sweet Hakura ili citrusnoj Refreshing Yuzu varijanti.

Olovka za obrve 214,31 HRK
Odvažne obrve koje su postojane cijeli dan! Olovka za obrve koja je kao permanentni marker popunjava rupe, češlja i ostavlja dojam prirodnih i definiranih obrva. Dostupne su Ginza Chai Latte ili Ginza Cocoa boje.

Sjajilo za punije usne 172,13 HRK
Vaše usne će obožavati sjajilo za usne koje hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj. Lako apliciranje potrajati će cijeli dan i ostaviti mat dojam, kao što je u Tokiju popularno. Dostupno u Sakura i Persimmon verziji.

Oh-So-Colorful maskara 214,31 HRK
Postani kraljica kawaii-a sa maskarom koja pruža dojam slatkih anime očiju sa kolorističnim bujnim trepavicama. Maskara povećava volumen trepavica za 143% i daje poseban dojam. Dostupna u Harajuku Smeđoj sa zlatnim šljokicama ili Harajuku Plavo.

Artistry Studio™ Tokio izdanje nastalo je u suradnji sa umjetnicom Rumi Kuraji čiji se koloristični i trendi crteži nalaze na proizvodima i ambalažama. „Volim šminku i kozmetiku, čas sam nekada htjela biti vizažistica. Vidjeti svoje crteže na proizvodima Artistry Studio™ je ostvarenje snova.“

Limitirano izdanje Artistry Studio™ Tokio je raspoloživo u proljeće 2020, do isteka zaliha.
Artistry Studio™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.