Brend My Choice donosi jedinstvene modne dodatke

Uspješna hrvatska manekenka, influencerica i dizajnerica modnih dodataka, Lidija Lešić, kreirala je novu kolekciju elegantnih i jedinstvenih modnih dodataka za svoj brend My Choice. Nova kolekcija sastoji se od ručno rađenih kragni čime My Choice izlazi iz svakodnevnih okvira te pruža nešto zanimljivo i inovativno na modnoj sceni.

Svaka Slavonika kragna je potpuno drugačija, a njena posebna vrijednost leži u specifičnom dizajnu te delikatnoj ručnoj izradi. Proces izrade kragni kreće sa zanimljivim procesom koji se naziva fodrukanje. Sve započinje s crtanjem mustre koju treba izbosti i zatim staviti na platno. Nakon toga se mustra uz pomoć posebne prašine plave boje preslikava na platno, a kada je cijela oslikana pošprica se špiritom (alkoholom) kako bi se fiksirala plava prašina na platnu. Platno na kojem je mustra se stavlja u okvir i kreće se šlingati.

Cijeli ručni proces izrade kragni, od fodrukanja do završnog proizvoda traje čak nekoliko dana te se one izrađuju po narudžbi uz rok isporuke do 2 tjedna. Kolekcija kragni je limitirana te predstavlja svojevrsnu reprezentaciju slavonske tradicije i Lidijinih slavonskih korijena. Autentičnost ovih modnih dodataka genijalno je istaknuta u kampanji koju predstavlja sama Lidija i za čije fotografije je zaslužan LFP STUDIO.

Ove chic kragne svidjet će se svakome tko voli kombinirati kreativne modne dodatke i istaknuti svoj jedinstveni stilski izričaj. Svaka košulja, majica, haljina, pa čak i sako mogu se potpuno transformirati dodavanje My Choice kragne. A zahvaljujući svojoj čistoj bijeloj boji, kragne se mogu iskombinirati uz bilo koju boju ili uzorak. Svaka kragna dolazi u kombinaciji s plišanom trakicom i moguće je birati između desetak divnih boja što garantira da će svatko pronaći kombinaciju baš po svojoj mjeri.

Cijena kragni kreće se od 359,00 do 449,00 kuna. A svoje omiljene komade potražite u showroomu na Knežiji, na Instagram profilu i web shopu brenda.