Tedi Spalato u Lisinskom

Splitski glazbenik Tedi Spalato vraća se u Lisinski. Uz Gorana Karana te klapu Sv. Juraj, Tedi je domaćin donatorskog gala koncerta Kuća naše pisme koji će se održati u utorak, 11. veljače u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Omiljeni hrvatski glazbenik čije pjesme već niz godina osvajaju srca domaće ali i strane publike najavljuje nezaboravnu glazbenu večer u kojoj će izvesti neke od svojih najljepših hitova.

Osobito me raduje što koncert nosi ime pobjedničke skladbe Splitskog festivala. Pjesma Gorana Karana, producenta Nikše Bratoša, izvođača Gorana, klape Sv. Juraj HRM te mene očito je našla put do publike. Također me veseli humanitarni cilj, a to je pomoć oboljelima od raka u organizaciji prof. dr. Damira Eljuge te moje kuće Scardona. Zahvaljujem Željku Petrešu i Ivici Jakšiću Puku na divnom spotu te Ministarstvu obrane na priznanjima koje smo dobili. Nadam se da će publika doći na svoje i zbog drugih skladbi koje će biti izvedene na koncertu. Nadamo se da će svojim posjetom publika pomoći u ovoj humanitarnoj akciji. Unaprijed zahvaljujem svima koji će doprinijeti u organizaciji ovog koncerta. Neka živi kuća naše pisme!” – istaknuo je Tedi Spalato.

Domaćini dugoiščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe uz Tedija su i Goran Karan te klapa Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice.

Donatorski gala koncert Kuća naše pisme održava se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka povodom Svjetskog dana bolesnika i 53. obljetnice rada Lige. Suorganizatori koncerta su HDS ZAMP- Glas autora i diskografska kuća Scardona. Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo zdravstva RH i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić. Medijski pokrovitelj koncerta je Hanza Media, a partner je Agroproteinka.

Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige protiv raka koja više od pet desetljeća raznim radionicama, savjetovanjima i potporama pomaže oboljelima od svih vrsta raka te zajednici pacijenata oboljelih od raka Sv. Juraj.

Ulaznice za donatorski gala koncert Kuća naše pisme mogu se kupiti po cijenama od 120, 160, 200 i 250 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.