Posebna ponuda limitiranih izdanja najpopularnijih BMW modela

Za savršen početak 2020. godine u Tomić & Co. prodajnim salonima aktualna je atraktivna ponuda limitiranih izdanja tri BMW modela. Ponudom je obuhvaćen globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine BMW serije 3 već od 249.900 kuna, točnije BMW 318d, 320d i 320xd Limited edition.

Tržišni lider SAV segmenta i jedan od najprodavanijih modela u Hrvatskoj, novi BMW X1 sDrive18d Limited edition sada je dostupan već od 233.900 kuna. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Cijene oba modela uključuju PDV i PPMV, a dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara. Pri kupnji ovih luksuznih automobila koje priželjkuju mnogi, kupcima su dostupna i tri posebna akcijska modela financiranja putem BMW Financial Services. Financiranje po modelu 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana uz jednokratni trošak obrade ugovora u iznosu 1,4% od kupoprodajne cijene vozila. Financiranje po modelu 1/3 uz 1,95% fiksne kamate u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila odmah, druge trećine za 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca uz jednokratni trošak obrade ugovora u iznosu 1,4% od kupoprodajne cijene vozila. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR od 2,95% na period otplate od 36 do 72 mjeseca.

Treća generacija BMW-a serije 1, također je dostupan po posebnim uvjetima. Novi BMW 118i THE 1 Edition možete voziti već od 190.000 kuna, a BMW 118d THE 1 Edition već od 215.000 kuna. Cijene oba modela također već uključuju PDV i PPMV te BSI servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara. Među bogatom opremom izdvajaju se naplatci od lake legure, sportski kožni upravljač, automatski multi-zonski klima uređaj, tempomat s funkcijom kočenja, Connected Package i još mnoštvo drugih detalja. Prilika koja se ne propušta, mladenački, moderan i urban – novi BMW serije 1 pretvara svaki izlet u jedinstveni doživljaj i iskustvo u vožnji.

Sve o aktualnim ponudama potražite u Tomić & Co. poslovnicama, na lokacijama Zagreb, Zadar, Rijeka, Split, Osijek i Pula ili na www.bmw.hr/prodajne_akcije