Elemental uživo na Adventu kod Matoša 26. prosinca

Elemental, poznati zagrebački urbani bend i jedan od najboljih bendova s ovih prostora dolazi 26. prosinca na pozornicu Adventa kod Matoša i najavljuje još jednu fantastičnu svirku!
Britki tekstovi, jedinstveni glazbeni izričaj koji počiva na rapu te odlična komunikacija s publikom na koncertima (i putem društvenih mreža) ovom su odličnom bendu priskrbili mnoštvo fanova diljem Hrvatske i regije. Za njihove se koncerte uredno traži ulaznica više, stoga je Advent kod Matoša idealna prilika da posve besplatno uživate u njihovim najvećim hitovima kao što su ‘Romantika’, ‘Priroda i društvo’, ‘Oni dolaze’, ‘Osmijehom’ i brojnim drugima.
Koncert počinje u 20 sati. Zauzmite pozicije što prije!
Glazbeni program Adventa kod Matoša nastavlja se sve do 6. siječnja. Dan nakon Elementala (ali i 3. siječnja) nastupa 2KulDJ’s, a od 20 sati u subotu (28.12.) zabavljat će vas DJ Idris. Odlični setovi ove fantastične DJ-ice čekaju vas još 2. i 6. siječnja. Nedjelja je rezervirana za glazbeni nastup The Good Foot benda, a na staru godinu, nakon što će vas ugrijati DJ Zozzo, rasplesat će vas veseli Stampedo. Na Adventu kod Matoša još će jednom nastupiti C.U.R.E., četiri multiinstrumentalistice koje sa svojim aranžmanima jazz i pop/rock izvedbi oduševljavaju publiku gdje god se pojave te fantastični istarski dečki Uptown Gang.